آزاد طهماسبی امروز (۱۹ دی) در گفتوگو با اصحاب رسانە استان اظهار کرد: ساختمانهای ناایمن تهدیدی جدی برای جان و مال زندگی شهروندان هستند.
رئیس سازمان آتشنشانی شهرداری سنندج افزود: آتشنشانی به عنوان یکی از ارگانهای مسئول در حفظ ایمنی، نقش بسیار مهمی در مقابله با این تهدید ایفا میکند.
طهماسبی با بیان اینکه پیشگیری از حوادث ناشی از ساختمانهای ناایمن نیازمند مشارکت و همراهی دستگاهها و سازمانهای مختلف و مردم است، عنوان کرد: آتشنشانی با انجام دورههای بازرسی از ساختمانها، آنها را از نظر ایمنی ارزیابی میکند.
وی خاطرنشان کرد: پس از شناسایی ساختمانهای ناایمن، آتشنشانی اخطارهای لازم به مالکان این ساختمانها داده و توصیهها و لیست الزامات ایمنی و ارائه مشاورههای فنی در چند مرحله برای ایمنسازی ساختمان به مالکین صورت میگیرد.
طهماسبی تصریح کرد: در راستای تحقق اهداف در این حوزه سازمان آتشنشانی با افزایش تعداد پرسنل واحد پیشگیری و توجه به اولویتبندی ساختمانها و مراکز پر تجمع، پرتردد و خصوصاً توجه ویژه به ساختمانهای بلند مرتبه با ارتفاع طبقاتی زیاد شروع به بازدید مجدد از آنها و بررسی وضعیت ایمنی ساختمانها از نظر نصب تجهیزات اعلام و اطفاء حریق نمود.
رئیس سازمان آتشنشانی شهرداری سنندج افزود: در همین راستا طی دو سال اخیر اکثر مجتمعهای تجاری و مسکونی، برجها، پاساژها، هتلها، بازارچهها، خوابگاهها و دیگر محلهای پر تجمع و پرتردد را مجددا مورد بررسی و پایش قرار داده است.
وی با بیان اینکه از ۵۰۰ ساختمان و مجتمع تجاری مسکونی سطح شهر بازدید کردهایم، عنوان کرد: براساس ارزیابیهای صورت گرفته ۱۵۰ ساختمان از این تعداد جدید الاحداث و در حال انجام مرحله آخر پایان کار هستند و تاییدیه ایمنی را دریافت کردهاند.
به گفته رئیس سازمان آتشنشانی شهرداری سنندج، متاسفانه ۳۵۰ مورد از این اماکن که شامل مجموعههای تجاری و مسکونی ناایمن هستند که نوع ناایمن بودن آنها نیز مشخص و اخطاریه ایمنی و لیست الزامات برای رفع مشکلات به مالکین داده شده است.
وی با بیان اینکه مشکل بیشتر این ساختمانهای ناایمن با تامین و نصب تجهیزات اعلام و اطفای حریق رفع میشود، گفت: تعدادی از این واحدها به دلیل پر تجمع و پرتردد بودند از حساسیت بیشتری برخوردار هستند.
به گفته وی، در همین راستا اخطاریه دوم با فاصله ۶ ماهه به این ساختمانها داده شده است، اما متاسفانه با وجود ارسال دومین اخطار تعدادی از این واحدها هیچ واکنشی نشان نداده و عملا به اخطارها بیتوجه بودهاند.
طهماسبی با بیان اینکه سازمان آتشنشانی با توجه به عدم همکاری مالکین این ساختمانها اخطاریه سوم را هم برای آنها ارسال کرده است، گفت: بعد از اخطار سوم تعدادی از واحدها شروع به نصب و اجرای الزامات ایمنی کردهاند.
وی گفت: بازه زمانی یک ماهه مشخص برای ساختمانهایی که فرایند ایمنسازی را شروع کردهاند تعیین شده است و به محض ایمنسازی کامل ساختمان از لیست ساختمانهای ناایمن سطح شهر خارج خواهند شد.
این مقام مسئول از معرفی ساختمانهای ناایمن با نصب بنر خبر داد و خاطرنشان کرد: دو ساختمان از این ساختمانهای ناایمن و پرتردد و پرجمعیت هیچ توجهی به اخطارهای سازمان آتشنشانی نکردهاند از این رو در آخرین اقدام پلاکارت ناایمن بودن ساختمان را روی این ساختمانها نصب کردهایم.
وی با اشاره به اینکه این روند تا بررسی کامل ساختمانهای سطح شهر ادامه خواهد داشت، گفت: در گذشته به صورت نوبتی و بنا به دستورالعملهای خاصی ساختمانهای شهر پایش میشد، اما با توجه به حوادث ناگواری مانند پلاسکو و متروپل که متاسفانه موجب جان باختن تعدادی از هممیهنان عزیزمان شد حساسیت در بحث پیشگیری در این حوزه بیشتر شد.
انتهای پیام