استاندار کرمانشاه در بازدید بامدادی از نانوایی‌ها مطرح کرد؛

ارتقاء کیفیت نان را دنبال می‌کنم

استاندار کرمانشاه در بازدید از تعدادی از نانوایی‌های سطح شهر کرمانشاه نحوه فعالیت و کیفیت نان پخت شده در این واحدها را بررسی کرد.

منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه، بامداد امروز(چهارشنبه، ۱۹ دی) از تعدادی از واحدهای خبازی سطح شهر کرمانشاه بازدید کرد و ضمن بررسی کیفیت نان و ساعت فعالیت این واحدها، در گفت‌وگو با متصدیان این واحدها در جریان مشکلات آنان قرار گرفت. استاندار کرمانشاه همچنین در گفت‌وگو با مردم، نظر آنان درباره نحوه فعالیت و کیفیت نان پخت شده در خبازی‌ها را جویا شد.

حبیبی در حاشیه این بازدید گفت: موضوع نان و کیفیت آن از مطالبات مردم است و امروز بازدیدی از تعدادی از نانوایی‌های سطح شهر داشتم تا هم وضعیت کیفیت نان و هم ساعت شروع فعالیت نانوایی‌ها را بررسی کنم.

وی افزود: مردم انتظار دارند هم نان با کیفیت بهتری به دستشان برسد و هم خبازی‌ها صبح‌ها زودتر فعالیت خود را شروع کنند که این مسائل را بررسی خواهیم کرد و امیدوارم نتایج خوبی هم حاصل شود.

حبیبی ادامه داد: برخی خبازی‌ها هم درخواست داشتند سهیمه آرد بیشتری در اختیارشان قرار گیرد که این موضوع را نیز از طریق دستگاه‌های مربوطه پیگیری خواهم کرد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به آموزش افرادی که در نانوایی‌ها کار می‌کنند، عنوان کرد: این امر می‌تواند به ارتقاء کیفیت نان پخت شده در نانوایی‌ها کمک بسیاری کند.

وی گفت: پیگیری خواهیم کرد تا هم مشکلات خبازی‌ها مرتفع شود و هم نان با کیفیت بالاتری و در زمان مناسبی به دست مردم برسد تا موجب رضایتمندی آنان شود.

به گزارش ایسنا، حدود ۱۱۰۰ واحد خبازی در کرمانشاه در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403101914069
  • خبرنگار :