توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها صنعت غذا در استان اصفهان معرفی می‌شوند

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: هدف گردهمایی صنعت غذای استان اصفهان، معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های صنعت غذا در استان و ایجاد هم‌اندیشی بین فعالان این حوزه است.

محمود اعتباری امروز، دوشنبه ۱۷ دی در نشست خبری گردهمایی صنعت غذای استان اصفهان ضمن اشاره به اینکه همایش ملی صنایع غذایی که ۲۲ دی‌ ماه در استان اصفهان برگزار خواهد شد، اظهار کرد: جلسه‌ای با حضور مسئولان و تولیدکنندگان این صنعت برگزار شد. هدف از این همایش، معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های صنعت غذا در استان و ایجاد هم‌اندیشی بین فعالان این حوزه است.

وی افزود: این همایش با حضور مهمانان ویژه از سراسر کشور ازجمله مسئولین دولتی و تولیدکنندگان شاخص، فرصتی بی‌نظیر برای تبادل نظر و همفکری در صنعت غذا است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به نقش این دانشگاه در تضمین سلامت و امنیت غذایی اشاره و بیان کرد: بر اساس قانون، نظارت بر مواد غذایی برعهده دانشگاه علوم پزشکی است. کارگروه سلامت و امنیت غذایی زیرمجموعه وزارت بهداشت نیز به این موضوع توجه ویژه‌ای دارد.

اعتباری تأکید کرد: غذا باید در دسترس باشد، اما باید از کیفیت آن نیز اطمینان حاصل شود. تولیدکنندگان با نظارت‌های دقیق دانشگاه علوم پزشکی و حضور مسئول فنی می‌توانند محصولات خود را با اطمینان به بازار عرضه کنند. 

اعتباری گفت: حوزه‌هایی مانند جهاد کشاورزی، دامپزشکی، سازمان محیط زیست و اداره کل استاندارد باید در کنار یکدیگر برای تأمین سلامت غذا همکاری کنند.

این‌ مسئول اظهار کرد: با تولید غذاهای سالم و بسته‌بندی‌های بهداشتی می‌توانیم از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کنیم. غذا نه تنها می‌تواند پیشگیری‌ کننده باشد، بلکه در درمان برخی بیماری‌ها نیز مؤثر است.

وی افزود: در این همایش علاوه بر معرفی صنایع برتر، سه گروه تولیدکنندگان برتر، مسئولین فنی برتر و صادرکنندگان برتر نیز معرفی خواهند شد. این همایش به‌عنوان یک فرصت مهم برای توسعه صنعت غذایی استان اصفهان و ارتقای آگاهی عمومی درباره سلامت غذا محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ دی ۱۴۰۳ / ۱۶:۵۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403101712813
  • خبرنگار : 50653