رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن شیر خام در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از تولید بیش از ۲۶۰ هزار تنی شیر خام و افزایش ۳.۸ درصدی نسبت به ۹ ماهه ۱۴۰۲ خبر داد.

صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، از تولید ۲۳ هزار و ۸۴۰ تنی گوشت قرمز در استان گیلان در ۹ ماهه امسال خبر داد و اظهار کرد: نسبت به مدت مشابه سال گذشته، شاهد افزایش ۲.۲ درصدی در تولید گوشت قرمز هستیم.

وی همچنین به تولید ۲۶۰ هزار و ۱۴۰ تنی شیر خام در مدت مذکور اشاره کرد و افزود: شاهد افزایش ۳.۸ درصدی در تولید شیر خام نسبت به ۹ ماهه ۱۴۰۲ هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به ظرفیت دامپروری استان، عنوان کرد: ۱۷۷ واحد دامداری صنعتی و پنج هزار و ۴۸۸ واحد سنتی داریم.

محمدی استان گیلان را دارای ۱۲ هزار راس دام اصیل، ۹۷ هزار راس دام دورگ، ۳۱۸ هزار راس دام بومی، ۱۸ هزار راس گاومیش و بیش از ۸۳۰ هزار راس دام سبک دانست.

محمدی با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال ۲۲۱ هزار و ۷۳۲ تن گوشت مرغ در استان تولید شده است، عنوان کرد: شاهد رشد ۱۵.۹ درصدی تولید گوشت مرغ در استان هستیم؛ با تولید ۱۹ هزار و ۸۱۲ تنی تخم مرغ نیز رشد یک درصدی نسبت به مدت مشابه رقم خورد.

وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، بیش از ۴۲ هزار و ۵۰۰ تن سبوس استحصالی از کارخانجات آردسازی برای تعاونی های دامداران، دامداری های صنعتی و کارخانجات خوراک دام برای تولید کنسانتره و توزیع بین دامداران استان تامین شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به نقش دامپروری در تامین امنیت غذایی و بهره‌برداری از شرایط مساعد آب و هوایی گیلان، بر اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاری در این حوزه تاکید کرد و گفت: با ارائه حمایت‌های اعتباری لازم، می توانیم گام‌های موثری در توسعه دامداری استان برداریم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403101712507
  • خبرنگار : 50040