محمود ارجمند در گفتوگو با ایسنا درباره اهمیت این پلها گفت: با توجه به ضرورت اندازهگیری حجم آب عبوری در رودخانهها در محل ایستگاههای هیدرومتری و در راستای عمل به نظامنامه سیلاب ابلاغ شده از سوی وزارت نیرو، احداث پلهای تلفریک روی رودخانههای استان ضروری است.
وی افزود: در مواقع سیلابی، اندازهگیری دبی و برداشت نمونه رسوب از داخل رودخانه برای کارشناس میسر نیست و خطرات جانی در پی دارد. بنابراین وجود این پلها امکان برداشت داده را فراهم میکند.
ارجمند گفت: در حال حاضر یکی از بهترین روشهای پیادهسازی پل تلفریک، ساخت پلهای دو کابلی است که نسبت به تک کابلی که قبلا اجرا شده، از ایمنی و دوام بیشتری برخوردار است.
مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب، آب منطقه ای خراسان رضوی یادآور شد: نمونه موفق این پل قبلا در یکی از ایستگاههای هیدرومتری اجرا شده است و بر این اساس در سال جاری ساخت ۱۰ پل تلفریک در محل ایستگاههای هیدرومتری در دستور کار دفتر مطالعات پایه منابع آب در خراسان رضوی قرار گرفت.
وی افزود: در حال حاضر عملیات عمرانی چهار مورد از پلهای گفته شده توسط پیمانکاران منتخب با نظارت کارشناس این دفتر، آغاز شده و با سرعت و جدیت در حال اجراست. امیدواریم تا پایان سال، ساخت همه پلها به پایان برسد و در سیلابهای احتمالی در فصل بهار مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
انتهای پیام