عبدالحمید کریمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در مورد واگذاری پنلها و سامانههای خورشیدی به عشایر فارس، برای تولید برق پایدار در مناطق عشایری، در پاسخ به این سوال که چقدر متقاضی برای سامانههای خورشیدی در میان عشایر استان فارس وجود دارد، گفت: سامانههای خورشیدی برای عشایر کوچنده قابل حمل طراحی شده تا بتوانند در ییلاق و قشلاق از آن استفاده کرده و تولید برق پایدار داشته باشند.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۹ تاکنون حدود ۲ هزار و ۸۰۰ پنل خورشیدی بین عشایر فارس توزیع شده که حدود کمتر ۱۰ درصد جمعیت عشایری را در بر میگیرد.
کریمی با اشاره به اینکه در سال جاری تاکنون ۴۵۰ پنل بین عشایر توزیع شده است، ابراز امیدواری کرد که با تفاهمنامهای که با وزارت نیرو بسته شده است، بتوان تعداد توزیعات را به ۳ هزار و ۵۰۰ عدد سامانه خورشیدی رساند.
مدیرکل امور عشایر استان فارس در پاسخ به این سئوال که هر پنلهای خورشیدی چقدر هزینه دارد و چند درصد از آن را دولت متقبل شده است، گفت: هر پنل خورشیدی برای دولت حدود ۳۰ میلیون تومان هزینه دارد که ۱۰ درصد این قیمت سهم عشایر و ۹۰ درصد را دولت تأمین میکند و در اختیار عشایر قرار میدهد.
کریمی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: بر اساس تفاهمنامهای که نوشته شده، شرکتهای تولیدکننده مشکلات و معایب پنلهای خورشیدی را پشتیبانی کرده و هر سال بر اساس تقاضاها در فارس، در قسمتهای مختلف استان مستقر میشوند و کسانی که پنلهای آنها دچار مشکل باشد را تحویل گرفته و تعمیر میکنند. در واقع تمام پنلها ضمانت دارد و کارهای پشتیبانی آن انجام میشود.
انتهای پیام