مهدی زندیه وکیلی جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ در نشستی با اعضای هیئت مدیره کنسرسیوم اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی که با حضور معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران تشکیل شد، به ظرفیت بالای صنایع این استان در طراحی و تامین نیازهای کشور به ویژه صنعت نفت اشاره کرد و افزود: وجه تمایز این استان با سایر استانهای کشور در این است که برخی صنایع استراتژیک مستقر در آن صرفا کار ساخت صنعت را انجام میدهند. صنایع فلزی و نفت و گاز از ابتدا در این استان شکل گرفته است و برخی صنایع دیگر نیز با تلاش متخصصین و سرمایهگذاران، طراحی و بومیسازی شده است.
وی با تاکید بر اینکه برای مقابله با تحریمها باید متکی به توان داخلی باشیم، اظهارکرد: شناسایی ظرفیتهای قانونی داخلی و بهرهبرداری از آن در شرایطی که با محدودیت منابع ارزی مواجه هستیم راهکار عبور از شرایط تحریمی و بینیازی از وابستگی به ظرفیتهای خارجی است.
استاندار مرکزی با بیان اینکه صنایع استان با مشکلات جدی مواجه نیستند، گفت: توان صنایع مهم استان نظیر ماشینسازی، آذراب و ... برون مرزی است و مجری بسیاری از پروژههای بینالمللی هستند و انتظار میرود که صنعت نفت صنایع استراتژیک استان را بازوان خود قلمداد کرده و از ظرفیت حداکثری آن استفاده کنند.
وی گفت: شرایط اقتصادی امروز ایجاب میکند که منابع محدود موجود استان به سمت تولید و صنعت هدایت شود تا بتوان با حمایت و تسهیلگری در بخش کلان کشور به ویژه صنعت نفت از توان فنی و مهندسی صنعتگران استفاده حداکثری شود تا محصولات با کیفیت و متناسب با نیاز روز کشور را تولید کرد.
زندیه وکیلی با اشاره به اتفاق خوبی که در استان مرکزی با تشکیل کنسرسیوم اقتصادی شکل گرفته است اشاره کرد و گفت: تشکیل این کنسرسیوم میتواند در آینده موجب گرهگشایی و بازگشایی در عرصه بینالمللی شود و به ظرفیتی برای تولید صنایع مهمی نظیر احداث پالایشگاه در خارج از کشور تبدیل شود.
انتهای پیام