مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه احمدبن موسی(ع) شیراز:

بصیرت، انحرافات را دور می‌کند

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز گفت: بصیرت، نوری است که راه را برای ما روشن می‌سازد و ما را از گمراهی و انحراف دور می‌کند.

حجت‌الاسلام یوسف خواجه امیری امروز، ۱۴ دی در جمع هادیان سیاسی سپاه و بسیج منطقه شرق شیراز که به همت سیاسی سپاه احمدبن موسی(ع) شیراز در سالن اجتماعات ناحیه برگزار شد، به اهمیت بصیرت و نقش آن در هدایت جامعه اشاره کرد و گفت: در دنیای امروز که پر از چالش‌ها و فتنه‌هاست، داشتن بصیرت برای هر فرد، به ویژه هادیان سیاسی امری ضروری است.

وی به چگونگی تقویت ارزش‌های اسلامی و انقلابی اشاره کرد و گفت: کسانی که سعی در حفظ ارزش‌های اسلامی و انقلابی دارند، باید بصیرتی نافذ داشته باشند تا در ناملایمات و سردرگمی‌ها دچار اعوجاج نشده و آگاهانه، حق را از باطل تشخیص دهند. 

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز، بصیرت را به معنای دیدگاه عمیق و آگاهانه نسبت به مسائل و رویدادهای پیرامون دانست و گفت: در دنیای امروز که پر از چالش‌ها و فتنه‌هاست، داشتن بصیرت برای هر فرد به ویژه هادیان سیاسی امری ضروری است.

خواجه امیری اظهار کرد: بصیرت به ما کمک می‌کند تا حق را از باطل تشخیص دهیم و در مسیر درست قدم برداریم.

وی به نقش هادیان سیاسی در تقویت بصیرت اشاره کرد و افزود: هادیان سیاسی، به عنوان راهنمایان و رهبران جامعه، نقش بسیار مهمی در تقویت بصیرت و آگاهی مردم دارند. 

 مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) اضافه کرد: هادیان، با تبیین مسائل و رویدادهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، به مردم کمک می‌کنند تا با دیدگاه‌های صحیح و آگاهانه به مسائل نگاه کنند و از انحرافات و فتنه‌ها دوری کنند.

وی در ادامه به چالش‌های پیش‌روی هادیان سیاسی اشاره کرد و گفت: هادیان سیاسی در مسیر هدایت جامعه با چالش‌های متعددی مواجه هستند که از جمله این چالش‌ها می‌توان به تبلیغات منفی دشمنان، فتنه‌های داخلی و خارجی، و تلاش‌های دشمنان برای ایجاد تفرقه و نفاق در جامعه دانست.

خواجه امیری گفت: در این شرایط، هادیان سیاسی باید با تکیه بر بصیرت و آگاهی، به مقابله با این چالش‌ها بپردازند و جامعه را در مسیر درست هدایت کنند.

 مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز در ادامه به راهکارهای تقویت بصیرت اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌ها و همایش‌های آموزشی برای افزایش آگاهی و بصیرت مردم، تشویق مردم به مطالعه کتاب‌ها و منابع معتبر برای افزایش دانش و آگاهی، بهره‌گیری از رسانه‌های جمعی برای تبیین مسائل و رویدادهای مهم، افزایش بصیرت عمومی و در پایان، برقراری ارتباط مستقیم و مستمر با مردم و شنیدن نظرات و دغدغه‌های آنان از جمله موارد مهم افزایش بصیرت است.

انتهای ‌پیام 

  • جمعه/ ۱۴ دی ۱۴۰۳ / ۱۷:۰۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403101410368
  • خبرنگار :