دهمین نشست «پای خانواده ایستادهایم» صبح امروز۱۴ دی با حضور بیش از دو هزار معلم، در محل موسسه معرفت اصفهان با سه موضوع از مسئله محوری تا راه حل محوری با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محورهای(فردی، زوجین، والدین و سیستمی) برگزار شد.
مهدی جمالینژاد در این سلسله نشست اظهارکرد: به واسطه مشغله کاری اصولا پس از نماز تا پاسی از شب مشغول به کار هستم، اما معتقدم خانواده، محور توسعه جامعه است و این موضوع بهویژه در تربیت نسلهای آینده اهمیت ویژهای دارد.
وی افزود: خانواده بهعنوان نخستین نهاد اجتماعی، نقش اساسی در شکلگیری شخصیت و ارزشهای فردی فرزندان دارد و در این راستا، توجه به تربیت صحیح و ایجاد محیطی سالم و حمایتی در خانواده، میتواند به تقویت بنیانهای اجتماعی و اقتصادی جامعه کمک کند.
استاندار اصفهان بیان کرد: در زندگی شخصی، رویکرد کلیدی برای تربیت فرزند، تعهد به کار و تلاش مستمر است و این تلاش نه تنها به رشد فردی کمک میکند، بلکه به فرزندان نیز الگویی از پشتکار و مسئولیتپذیری ارائه میدهد. از این رو، خانواده باید به عنوان یک نهاد پویا و فعال در راستای توسعه و پیشرفت جامعه عمل کند.
جمالینژاد ادامه داد: احساس ناامیدی در جوانان یکی از چالشهای بزرگ جامعه امروز است و بسیاری از جوانان به دلیل نبود وجود فرصتهای شغلی و اجتماعی مناسب، به مهاجرت فکر میکنند که برای مقابله با این مشکل، باید به جوانان امید داد و شرایطی فراهم کرد که آنها بتوانند در کشور خود به رشد و شکوفایی برسند.
وی بیان کرد: افق روشن در حوزه کاری و اجتماعی، نشاندهنده این است که با همت و تلاش میتوان دغدغهها و مسائل استان را حل کرد، البته این افزایش همبستگی اجتماعی و انسجام در جامعه نیازمند همکاری و همدلی همه اعضای جامعه است و سرمایه اجتماعی که به معنای اعتماد، همکاری و مشارکت بین افراد است، میتواند به عنوان یک عامل کلیدی در ایجاد امنیت اجتماعی و توسعه پایدار عمل کند.
استاندار اصفهان گفت: حس تعلق به جامعه و کشور، یکی از ارکان اصلی چسبندگی اجتماعی است، بنابراین تقویت حس تعلق و ایجاد فضایی برای مشارکت فعالانه افراد در امور اجتماعی، میتواند به انسجام و موفقیت جامعه کمک کند.
انتهای پیام