سیدانور رشیدی امروز (۱٤ دی) در حاشیه بازدید از فرایند برگزاری آزمون آتشنشانان در سنندج که با حضور معاون استاندار، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستانی صورت گرفت، اظهار کرد: خدمات آتشنشانی یکی از خدمات عمومی و حیاتی است که در تمام شهرها وجود دارد و به حفظ ایمنی عمومی و مدیریت حوادث مربوط به آتش، بلاهای طبیعی، امداد و نجات در هر نقطه از جامعه کمک میکنند.
وی اظهار کرد: ایمنی یکی از شاخصهها و مولفههای مهم و اساسی در زندگی شهری امروز محسوب میشود و شهر ایمن به عنوان یک شهر مطلوب همواره مدنظر برنامهریزان و کارشناسان امور شهری قرار دارد.
شهردار سنندج با بیان اینکه توجه به ایمنی شهروندان در کشورهای توسعه یافته یکی از مهمترین مولفهها در طرحهای توسعه شهری است، عنوان کرد: در این راستا منابع انسانی به عنوان مهمترین منبع راهبردی در سازمانها و به ویژه در سازمان آتشنشانی محسوب بوده و برنامههای راهبردی برای جذب و نگهداری کارکنانی توانمند و متخصص از ضرورتهای اصلی است.
وی بیان کرد: سازمان آتشنشانی شهرداری سنندج در حال حاضر با ظرفیت ۱۷۵ نیروی عملیاتی در حوزههای ماموریتی در بخشهای مختلف به شهروندان و حتی در صورت نیاز و ضرورت در ماموریتهای شهرستانی و خارج استان انجام وظیفه میکند.
ارتقای توان و ظرفیت نیروی انسانی در آتشنشانی سنندج
رشیدی افزود: در راستای تقویت توان و ظرفیت نیروی انسانی در این سازمان مهم و حیاتی مجوز جذب ۷۵ نیرو که ۵۴ نیروی آن عملیاتی و ۲۱ نفر راننده هستند برای شهر سنندج اخذ شد.
وی با بیان اینکه این نیروهای جدید براساس ضوابط قانونی و برنامهریزیهای صورت گرفته در قالب آزمونهای علمی و عملی جذب میشوند، عنوان کرد: در همین راستا امروز شاهد برگزاری آزمون عملی جذب این نیروها با حضور ۲ هزار و ۹۰۰ نفر داوطلب در چند حوزه امتحانی در دانشگاه کردستان و جهاد دانشگاهی هستیم.
به گفته وی، در مجموع ۳ هزار و ۳۹۱ نفر در آزمون استخدامی آتشنشانی شهرداریهای استان کردستان شرکت کردهاند که حدود ۲ هزار و ۹۰۰ داوطلب از این آمار مربوط به شهر سنندج است.
شهردار سنندج افزود: ۳ تا ۵ برابر ظرفیت اعلام شده از بین افراد شرکت کننده در آزمون که نمره قبولی را در آزمون علمی کسب کرده باشند در آزمونهای عملی شرکت و از بین آنها ۷۵ نفر که بالاترین امتیازات را کسب کرده باشند جذب سازمان آتشنشانی شهرداری سنندج خواهند شد.
وی در ادامه به اقدامات انجام گرفته در راستای توسعه زیرساختهای سخت افزاری و نرمافزاری در آتشنشانی شهرداری سنندج طی این دوره از فعالیت شورا و شهرداری گریزی زد و گفت: خرید و تجهیز ناوگان ماشینآلات، خرید دستگاه حرفهای ضبط مکالمات خطوط ارتباطی و بیسیم سامانه ۱۲۵، خرید و تجهیز نردبان ۳۲ متری، خرید و تجهیز بالابر ۲۷ متری، خرید و تجهیز خودرو پیشرو آسنا مجهز به سیستم واترمیست، تجهیز خودرو ۱۰ تن آبرسان و پشتیبان با مخزن ۹ هزار و ۲۰۰ لیتر آب و تخلیه در ۴ دقیقه داخل شهر سنندج و... از اقدامات انجام شده در این حوزه بوده است.
به گفته شهردار سنندج، این بالابر ۲۷ متری که ارزش ریالی آن در حال حاضر بیش از ۷۰ میلیارد تومان است از نیازهای اصلی بود که خرید آن در شورای دور پنجم مصوب و با نگاه ویژه و همراهی فرماندار و اعضای شورای شهر توانستیم آن را خریداری کنیم.
وی با اشاره به تکمیل و بهرهبرداری از ایستگاه آتشنشانی حسنآباد در این دوره از فعالیت شورا و شهرداری سنندج، عنوان کرد: در مجموع ۸ ایستگاه آتشنشانی فعال در حال حاضر در سطح شهر وجود دارد، برنامهریزی ما افزایش تعداد ایستگاههای آتشنشانی با توجه به توسعه و گسترش جمعیت و بافت شهری است.
وی افزود: در صورت همکاری راه و شهرسازی در تخصیص زمین برای احداث ۲ ایستگاه جدید آتشنشانی در بهاران و شهرک ساحلی آمادگی داریم.
شهردار سنندج از کلنگزنی این ۲ ایستگاه آتشنشانی به شرط همکاری راه و شهرسازی در اختصاص زمین در سال جاری خبر داد و گفت: افتتاح ایستگاه حسنآباد در کنار خدماترسانی به شهر حسنآباد به شهرهای اطراف نیز خدماترسانی خوبی داشته است.
رشیدی در پایان خاطرنشان کرد: آتشنشانی سنندج از ظرفیت نیروهای زبده که حتی در حوزه غریق نجات به صورت ملی خدماترسانی میکنند، برخودار است و امیدواریم جذب این ۷۵ نفر نیرو بتواند زمینه خدماترسانی هرچه بهتر را در این حوزه به شهر و شهروندان فراهم کند.
انتهای پیام