حضور تیم‌های تخصصی در چابهار جهت کنترل موارد ابتلا به تب دانگ

تیم های تخصصی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت کنترل موارد ابتلا به تب دانگ حضور یافتند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نشست کنترل بیماری تب دانگ در چابهار گفت: جمع‌آوری و به اشتراک‌گذاری داده‌های مربوط به شیوع بیماری‌ تب دانگ توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دانشکده علوم پزشکی چابهار منجر به تصمیم‌گیری‌های بهتری در سطح محلی و ملی می شود.

حبیبی امروز در شورای بهداشتی چابهار بیان کرد: کنترل بیماری‌های ناشی از پشه‌ آئدس، به دلیل چالش‌های زیرساختی دانشکده چابهار از جمله مراکز درمانی و آزمایشگاهی کافی می‌تواند مانع از شناسایی و کنترل به موقع بیماری‌ شود و در همین راستا برای مقابله با این چالش‌ها، نیاز به همکاری میان سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، سازمان‌های غیر دولتی و جامعه وجود دارد تا یک برنامه جامع و مؤثر برای کنترل آئدس ایجاد شود.

وی ادامه داد: از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان دانشگاه مرجع نظام سلامت استان سیستان و بلوچستان به دلیل به اشتراک گذاشتن دانش، تجربه و یافته های علمی خود تقدیر و قدردانی می کنم و تقاضا دارم چالش های کنترل و مقابله با پشه آئدس را در سطح استان منعکس کنند.

خداداد شیخ زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه به بیان وضعیت منطقه و وضعیت بیماری‌ها در استان و بیان چالش‌های سیستم بهداشت و درمان پرداخت.

وی گفت: تلاش های همکاران ما در حوزه دانشکده علوم پزشکی چابهار در مقابله و کنترل با پشه آئدس و تب دانگ شایسته تقدیر است.

وی افزود: بهسازی محیط با هدف کاهش تجمع پشه‌ها و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به تب دانگ، یک استراتژی مؤثر در کنترل این بیماری است.

دکتر شیخ زاده افزود: پشه آئدس در مکان‌هایی از قبیل آب‌های راکد، لاستیک‌های مستعمل و آب ظروف زیرگلدان یا هر وسیله ای که مقدار بسیار کمی آب داخل آن باشد تخم‌گذاری می‌کند.

وی گفت: برای کاهش خطر نیش پشه‌های آئدس، نسبت به بهسازی محیط اطرافمان کوشا باشیم و از اسپری یا قلم دافع حشرات، لباس های روشن، توری‌های حفاظتی بر روی پنجره‌ها و درها استفاده شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403101107957
  • خبرنگار :