مدیرکل آموزش و پرورش استان عنوان کرد:

عوامل اصلی بازماندگی از تحصیل دانش‌آموزان در سیستان و بلوچستان

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: مقوله بازمانده شدن یا ترک تحصیل برخی دانش آموزان به عوامل متعددی از قبیل فقر اقتصادی برخی خانوارها، مزیت‌های مرز، کودکان کار، ازدواج‌های زودرس و مواردی مشابه آن برمی‌گردد که سالیان متمادی در این سامان وجود داشته است.

حسن بروشکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: نظام آموزشی با بهره‌گیری از همه توان و ظرفیت‌ها تلاش کرده و خواهد کرد زمینه تحصیل رایگان دانش آموزان را با گسترش و ایجاد مدارس و کلاس‌های درس در اقصی نقاط استان فراهم کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه بیان کرد: موضوع کمبودها و یا نیازهای موجود استان در حوزه‌های مختلف آموزشی، تربیتی، فضاها، تجهیزات و مواردی از این قبیل در برگزاری نشست‌های مختلف هم‌اندیشی و انجام مکاتبات متعدد به مسئولین ستادی وزارت متبوع و دیگر مجموعه‌ها منعکس، پیگیری‌های گوناگون انجام شده است.

وی گفت: خوشبختانه در برخی حوزه‌ها اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است؛ از آن جمله در حوزه کیفیت بخشی و توانمندسازی نیروی انسانی با حضور گروه‌های جهادی، موسسات علمی خیریه و مدرسان و مولفین کتب درسی در حال توسعه آموزش در استان هستیم.

وی بیان کرد: از سویی دیگر با هدف ارتقاء نرخ پوشش تحصیلی و تحت پوشش قرار دادن همه دانش آموزان لازم التعلیم در برخی مناطق، کلاس‌های زیر ۱۰ نفر و مدارس یک نفره دایر شده تا هیچ فرزندی از فرزندان سیستان و بلوچستان از نعمت تحصیل رایگان محروم نشود و عملاً به دنبال توسعه عدالت آموزشی در جای جای استان بوده و خواهیم بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: اگرچه در سال‌های اخیر با اختصاص ردیف‌های بودجه‌ای ساخت و ساز و مشارکت خیرین گرانقدر، اتفاقات خوبی در احداث فضاهای آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی رقم خورده؛ اما اضافه شدن سالانه بین ۳۰ تا ۴۰ هزار دانش آموز جدید و نیاز به ۱۵۰۰ کلاس درس کار در این حوزه را سخت و دشوار می‌کند و گاهی به دلیل کمبود همین فضاها کلاس‌هایی با تراکم بالا شکل می‌گیرد که باز هم با هدف پیشگیری از بازمانده شدن و ترک تحصیل دانش‌آموزان ناچار به انجام این کار هستیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۱ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403101107748
  • خبرنگار :