«ناقوس نیمه‌شب» و «آوای باد» در کتابفروشی‌ها

رمان «ناقوس نیمه‌شب» نوشته فرانسیس لاتوم و «آوای باد» از مای جیا به تازگی راهی بازار کتاب شده است.

به گزارش ایسنا، رمان «ناقوس نیمه‌شب» نوشته فرانسیس لاتوم با ترجمه مریم مهدوی در ۳۴۶ صفحه با شمارگان ۷۷۰ نسخه و با قیمت ۳۵۰ هزار تومان انتشارات ققنوس منتشر شد.

در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: در قرن هجدهم، وقتی داستان با وحشت و وهم، با راز و ابهام، مرگ و نفرین، موجودات غیرطبیعی و قوانین فراواقعی درآمیخت، گونه‌ای ادبی متولد شد با عنوان گوتیک. ادبیات گوتیک پر است از پدیده غیرعادی، از تصویر و خیال؛ گاه موجودات عجیب و غریب درش دلبری می‌کنند و دل می‌بازند، گاه آدم‌های عادی پا از دنیای معقول و معمولی‌شان فراتر می‌گذارند. بنابراین در آثار گوتیک در عین ‌حال که تأکید بر احساسات است، وجه لذت‌بخش ترس نیز چاشنی روایت می‌شود. چنین است که داستان‌ها و رمان‌های این گونه ادبی، از «قلعه اوترانتو» و «دارکولا» و «فرانکنشتاین» گرفته تا «سرود کریسمس» و «شبح اپرا»، بارها و بارها تلخیص شده‌اند، روایت‌ها و قرائت‌های متعدد دارند، به زبان‌های بسیار ترجمه شده‌اند و اقتباس‌های سینمایی موفقی از آن‌ها ارائه شده است.

رمان «ناقوس نیمه‌شب» اولین بار در سال ۱۷۹۸ به چاپ رسید و از جمله رمان‌های گوتیکی بود که آستین برای نوشتن نورثنگر آبی از آن استفاده کرد. همچنین نامه‌ای مربوط به اواخر ۱۷۹۸ از او به جا مانده که در آن ذکر کرده‌ با والدینش در سفر به‌سر می‌برد و پدرش مشغول مطالعه این اثر ارزشمند است. در حقیقت، جین آستین باعث شد فرانسیس لاتوم به جهانیان شناسانده شود.

 همچنین کتاب «آوای باد» نوشته مای جیا با ترجمه فریبا بردبار در ۳۹۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۳۵۰ هزار تومان در انتشارات یادشده، عرضه شده است.

در پشت جلد کتاب، نوشته شده است: مای جیا بیش از ده‌میلیون خواننده در جهان دارد. آثار او به‌ زبان مختلف ترجمه می‌شوند و جایزه می‌گیرند. از کشف رمز سریال تلویزیونی می‌سازند و «در تاریکی» و «آوای باد» به سینما راه پیدا می‌کنند. یک نویسنده  دیگر چه می‌خواهد؟

وقتی ازت بازجویی می‌کنند هدف کلی این است که تو به حرف بیایی؛ بازجویت از تو می‌خواهند حقیقت را بگویی. اگر اعترف نکنی، یعنی همکاری نکرده‌ای. آیا این مرد می‌توانست طاقت بیاورد؟

رئیس پلیس وانگ دستور داد تشک و تختخواب را ببرند تا اتاق خالی شود. بعد به افسر چاق ستاد دستور داد مرد را به آن‌جا ببرد. در نیمه راه خروج از آن‌جا به عقب نگاه کرد و گفت: «زیادی سروصدا راه ننداز.»

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ دی ۱۴۰۳ / ۲۲:۱۹
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1403101007623
  • خبرنگار : 71573