رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان:

دانشگاه‌ها باید به صنعت ورود کنند

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به اینکه امروزه اقتضای دیگر ورود دانشگاه به عرصه صنعت و داخل جامعه است، گفت: تاکنون در آزمایشگاه و در اتاق‌مان کار می‌کردیم ولی باید بیایم وارد صنعت شویم.

سعداله نصیری‌قیداری امروز (دوشنبه ۱۰ دی‌ ماه) در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و سرآمدان علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، اظهار کرد: این دانشگاه قدم بزرگی را  در حوزه سرآمدان علمی کشور برداشته است. در نهمین رویداد در سطح کشور که با حضور معاون علمی رئیس جمهور، وزیر علوم و دیگر مقامات علمی کشور برگزار شد جزو سه دانشگاه برتر کشور برگزیده شد. 

او با اشاره به اینکه این دستاورد بسیار مهم است، بیان کرد: این فرهنگ در ذهن‌مان رسوب کرده که همه چیز در تهران است و اتفاق بزرگ ملی فقط در تهران می‌تواند اتفاق بیافتد. 

وی افزود: این یک تابوشکنی است که دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه توانست خارج از تهران دانشگاهی در این تراز شناخته شود. 

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به اینکه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در حوزه علم نشان داد که این کار ممکن است، بیان کرد: اینکه فقط حرف بزنیم که مردم از تهران خارج شوند و شهرستان‌ها را برای سکونت انتخاب کنند، اتفاق نمی‌افتد مگر با ایجاد زیرساخت‌های مختلف از جمله وجود مراکز آموزشی با سطح بالا. 

او با اشاره به اینکه ۵ استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، استاد سرآمد برگزیده شود اتفاق بزرگی است، گفت: دانشگاه شریف با ۴۷۰ هیئت علمی ۶ استاد سرآمد و دانشگاه تربیت مدرس با ۶۸۰ هیئت علمی ۴ استاد سرآمد داشت در حالی‌که تعداد اساتید دانشگاه تحصیلات تکمیلی به مراتب کمتر است. 

نصیری‌قیداری با اشاره به اینکه این کار به دست اساتید توانمند علاقمند به امر پژوهش انجام شده است، بیان کرد: نمی‌توانیم صحبت از دانشگاه‌های نسل ۳ و ۴ کنیم ولی اعمالمان شبیه نسل ۱ و ۲  باشد. آموزش و پژوهش امر بسیار مهمی است. 

او افزود: وقتی در دانشگاه‌های نسل ۳ و ۴ بحث کارآفرینی و تجاری‌سازی علم و ایده مورد توجه قرار می‌گیرد، معنیش این نیست که آموزش نباید مورد توجه قرار بگیرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ دی ۱۴۰۳ / ۲۱:۳۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403101007611
  • خبرنگار : 51009