استاندار چهارمحال و بختیاری:

جمع‌های علمی، پژوهش‌های خود را در اختیار سیستم مدیریتی استان قرار دهند

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید جمع‌های علمی، تحقیقات و پژوهش‌های خود را در اختیار سیستم مدیریتی استان قرار دهند.

جعفر مردانی امروز ۱۰ دی‌ماه در دیدار با رئیس سازمان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف، اظهارکرد: یکی از پتانسیل‌های استان بخش کشاورزی است و تامین امنیت غذایی با تولید محصولات استراتژیک به این بخش ارتباط مستقیم دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: در ماهیان سردآبی و بادام در ارقام مختلف، این استان رتبه بالایی در تولید دارد.

وی با تاکید بر اینکه علم و تجربه باید در کنار همدیگر قرار بگیرد، گفت: قطعا این مسئله در حوزه کشاورزی باید بیش‌تر مورد توجه قرار بگیرد.

مردانی با اشاره به اینکه یکی از مزیت‌های چهارمحال و بختیاری دارا بودن نیروی متخصص، توانمند و دانشگاهی است، خاطرنشان کرد: مراکز تحقیقاتی و پژوهشی از جمله مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی باید مورد حمایت قرار بگیرد، نیاز مالی برای این مقوله نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت و تلاش خواهیم کرد تا ردیف ملی در این حوزه اختصاص پیدا کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اعتبارات مدیریت بحران می‌تواند در عملیاتی کردن راهکارهای جلوگیری از مخاطراتی از جمله سیل، فرونشست، زلزله و آتش‌سوزی در بخش کشاورزی استفاده شود.

وی نابودی جنگل‌های بلوط را یکی از معضلات چهارمحال و بختیاری در حوزه منابع‌طبیعی عنوان کرد و گفت: نباید اجازه دهیم این جنگل‌ها به سمت نابودی بروند، مطالعات باید در این حوزه انجام شود و یک ضرورت است.

مردانی در ادامه با تاکید بر اینکه تغییر اقلیم یک موضوع نگران‌کننده برای چهارمحال و بختیاری است، خاطرنشان کرد: خشکسالی در دو دهه گذشته آسیب‌های فراوانی را به استان وارد کرده است، از ۴۳ شهر استان ۲۳ شهر با چالش آبی مواجه هستند.

استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: باید جمع‌های علمی، تحقیقات و پژوهش‌های خود را در اختیار سیستم مدیریتی استان قرار دهند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۷:۰۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403101007461
  • خبرنگار : 50123