۱۵ بهمن، آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه «جایزه پروفسور وقار»

دبیرخانه دومین دوره جایزه پروفسور وقار ۱۵ بهمن را آخرین مهلت ارسال آثار حوزه مواد فلزی و معدن به دبیرخانه جایزه پروفسور وقار اعلام کرد. در این جشنواره دانشجویان و دانش‌آموختگان، صنعتگران و افراد فعال در حوزه صنایع فلزی و معدنی می‌توانند طرح‌های خود را به دبیرخانه این رویداد علمی ارسال کنند.

به گزارش ایسنا، دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران، دومین جایزه پروفسور وقار را با محوریت طرح‌های برگزیده دانشجویی و صنعتی در  حوزه مهندسی متالورژی و مواد و صنایع معدنی و فلزی برگزار می‌کند.

این جایزه با مشارکت صنایع معدنی و  متالورژی، خانواده پروفسور وقار، همکاران ایشان در دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشکدگان فنی دانشگاه تهران و به‌ صورت سالانه برگزار می شود، هم‌چنین این رویداد علمی در جهت تقویت بنیه پژوهشی و صنعتی دانش مهندسی متالورژی و مواد کشور و انتخاب برترین های این حوزه در سه شاخه دانش آموزی، دانشجویی و صنعتی برگزار می‌شود.

زنده نگه داشتن یاد دکتر وقار به عنوان پدر دانش متالورژی و مواد ایران، تقدیر و تشویق برگزیدگان فعال در حوزه مهندسی متالورژی و موا د و تقویت ارتباط دانشگاه‌ (به عنوان مرکز تربیت متخصصین) با صنعت متالورژی و مواد کشور را از اهداف این رویداد علمی برشمرد.

این جشنواره در ۳ بخش دانش‌آموزی، دانشجویی و صنعت برگزار می‌شود که جایزه دانش آموزی به نودانشجوی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد که حائز برترین رتبه کنکور در مقطع کارشناسی در همان سال تحصیلی شده باشد، تعلق می‌گیرد .

جایزه دانشجویی هم به برترین طرح پژوهشی در حوزه مهندسی متالورژی و مواد در میان دانشگاه‌های ایران که با ملاک‌های ارزیابی اعلام شده در شیوه‌نامه اجرایی دارای بیشترین تأثیرگذاری صنعتی را داشته باشد، اهدا می‌شود.

جایزه صنعتی  به صاحب برترین طرح ارسالی از صنایع مرتبط در حوزه مهندسی متالورژی و مواد و صنایع معدنی که به صرفه‌جویی مالی، توسعه فرآیند، بهینه‌سازی تولید و ...منجر شده باشد، تعلق می‌گیرد .

دانشجویان/دانش‌آموختگان و صنعت‌گران فعال و علاقه‌مند شرکت در این جشنواره می‌توانند برای ثبت‌نام و شرکت در این جشنواره به لینک https://meteng.ut.ac.ir/ مراجعه و برای ارسال مدارک اقدام کنند. مهلت ارسال آثار از طریق وب‌سایت دانشکده مهندسی متالورژی و مواد هم تا ۱۵ ام بهمن‌ماه تعیین شده است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به دبیرخانه جایزه ملی پروفسور وقار به شماره  ٨٨٠١٢٧٨٣-۰۲۱ و یا پست الکترونیکی به نشانی vagharaward@gmail.com یا به نشانی تهران، امیرآباد، بالاتر از جلال، دانشکده فنی دانشگاه تهران، دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، طبقه دوم، اتاق ٢٣٠، مراجعه کنند.

براساس این گزارش، مهندسی مواد شاخه‌ای از علوم است که در زمینه مواد مختلف مهندسی مانند فلزات، سرامیک‌ها، مواد الکترونیکی و بیومتریال‏ها بررسی می‌کند. در این رشته ارتباط بین ساختار مواد، روش ساخت آن‌ها، خواص آن‌ها و عملکرد هرکدام مورد بررسی قرار می‌گیرد. حوزه فعالیت مهندسی مواد شامل طیف وسیعی از مواد مانند فلزات، سرامیک‌ها، پلیمرها، نیمه‌‏هادی‌ها، مواد مغناطیسی، مواد فوتونیک و مواد زیستی است. مهندسی مواد یکی از رشته‌های مهندسی پایه و محل تلاقی و تجلی علوم محض مانند ریاضی، فیزک، شیمی و حتی زیست‌‏شناسی با علوم کاربردی است.

دومین دوره جایزه پروفسور وقار پدر دانش مواد و متالورژی ایران در اسفند ۱۴۰۳ در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403101007343
  • خبرنگار : 71963