فرزاد ایمانعلیزاده در گفتگو با ایسنا، درباره ۲ مدال طلای شاگردان خود در رقابتهای مرحله نخست انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی، اظهار کرد: خدا را شکر امین کاویانینژاد و پویا ناصرپور در این مسابقات به مدال طلا رسیدند تا گام بزرگی برای رسیدن به دوبنده تیم ملی بردارند. کاویانینژاد ۱۰ روز قبل از مسابقات دچار آنفلونزای شدید شد تا جاییکه مجبور به تزریق ۴ سرم شد اما با غیرت در این مسابقات کشتی گرفت و فقط او میتوانست با شرایط جسمی بدی که داشت همه رقبایش را شکست بدهد و صاحب مدال طلا شود.
مربی سازنده کشتی فرنگی خوزستان، افزود: پویا ناصرپور نیز کشتیگیری است که از رده نوجوانان تا بزرگسالان صاحب عنوان قهرمانی آسیا شده و کسی بود که بعد از حمید سوریان موفق شد در وزن ۵۵ کیلوگرم به مدال طلای آسیا برسد. ما میتوانستیم او را برای سالها در این وزن نگه داریم اما او هیچگاه آنطور که باید مورد توجه قرار نگرفت و با یک تصمیم اشتباه او را به وزن ۶۰ کیلوگرم آوردند. او سابقه سالها حضور در تیمهای ملی را دارد و واقعا باید بیشتر از اینها مورد توجه قرار گیرد و نگاه ویژهتری به او شود. ناصرپور کشتیگیر شایستهای است و با کمی توجه میتواند شایستگیهای خود را همچون گذشته اثبات کند. امیدوارم او با قهرمانی در مسابقات کشوری که با شکست قاطع رقبا بدست آمد، از این پس بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: ناصرپور سال گذشته در تورنمنت ارمنستان دو قهرمان جهان را برد و اول شد و شایسته بود که به او فرصت خوبی داده میشد. اینکه اگر یک کشتیگیر که بیشتر از ۲۳ سال داشته باشد اگر اول نشود به او فرصت کافی ندهیم به نظر من دیدگاه اشتباهی است که لازم است این دیدگاه اصلاح شود.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در المپیک پاریس، با انتقاد از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی، گفت: برای مسابقات قهرمانی کشو به عنوان مرحله نخست انتخابی تیم ملی، قانونی وضع شد که بر اساس آن شمسیپور، سعید نوا و ایزدی که در مسابقات نوجوانان جهان ۲۰۲۴ صاحب مدال طلا شدند از حضور در مرحله نخست انتخابی معاف شدند اما مهدی محسننژاد که برای ایران سهمیه المپیک گرفت و در المپیک هم به عنوان پنجمی رسید یا امین کاویانینژاد که برای ایران سهمیه المپیک گرفت، از حضور در این مسابقات معاف نشدند. این تصمیم در حالی بود که رده نوجوانان هیچ ارتباطی به رده بزرگسالان ندارد همانطور که با تصمیم شخصی روحالله میکاییلی، سعیدی نوا برای قم در این مسابقات کشتی گرفت و ۱۰ بر صفر شکست خورد و اوت شد. همین موضوع نشان میدهد ارتباط دادن موفقیت یک کشتیگیر در رده نوجوانان هیچ ارتباطی با بزرگسالان ندارد و نباید موفقیت یک کشتیگیر در رده نوجوانان مبنای تصمیمگیری برای بزرگسالان باشد.
وی تصریح کرد: چنین تصمیمی در قبال محسننژاد و کاویانینژاد باعث شد هجمه روانی سنگینی روی آنها باشد و آنها نتوانند آنطور که باید کشتی بگیرند. این مورد، انتقاد من نسبت به چرخه انتخابی تیم ملی است و بهتر بود جایگاه محسننژاد و کاویانینژاد در نظر گرفته میشد.
ایمانعلیزاده در پایان، گفت: تقریبا تمامی سرمایههای کشتی فرنگی ایران در مسابقات قهرمانی کشور حاضر شدند و شاهد رقابتهای خوبی بودیم. بازگشت علیاکبر یوسفی در سنگین وزن مهمترین اتفاق این مسابقات بود و با ورود او شاهد رقابت سه گانه در سنگین وزن تیم ملی میان میرزازاده، هدایتی و یوسفی خواهیم بود که اتفاق بسیار خوبی است.
انتهای پیام