سرپرست فدراسیون کاراته؛ علاقه به تصمیمات بزرگ یا سودای ریاست؟

مشخص نیست تصمیمات سرپرست فدراسیون کاراته بر مبنای تجربه کردن تصمیمات بزرگ در مدت چند ماهه سرپرستی است یا او بر خلاف تاکید وزارت ورزش، برنامه‌های بلند مدت و حضور در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته را دنبال می‌کند.

به گزارش ایسنا، حدود ۲ ماه پیش و پس از ابطال انتخابات فدراسیون کاراته و کنار رفتن سید حسن طباطبایی از ریاست این فدراسیون، مزدا صوفی به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد تا طبق ماموریت از سوی وزارت ورزش تا برگزاری انتخابات، امور این فدراسیون را در دست بگیرد.

اما در شرایطی که وزارت ورزش بارها تاکید کرده سرپرستان تنها موظف به پیش بردن امور فدراسیون‌ها و همچنین مهیا کردن شرایط برای برگزاری انتخابات هستند، سرپرست فدراسیون کاراته در همین مدت کوتاه تصمیماتی اتخاذ کرده که شاید یک رییس فدراسیون در ماه‌های اول ریاست خود اینچنین یک فدراسیون را زیر و رو نمی‌کرد!

در حالیکه از صوفی همچون دیگر سرپرستان فدراسیون‌های ورزشی تنها انتظار می‌رود به بهترین شکل امور فدراسیون را جلو ببرد و مقدمات برگزاری انتخابات را فراهم کند، او در تصمیمی عجیب اتمام کار تمامی کادرهای فنی تیم‌های ملی کاراته و همچنین احیای سازمان تیم‌های ملی را اعلام کرد.

کاری به درست یا غلط بودن تصمیم صوفی به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته نداریم اما طبق آنچه که وزارت ورزش به سرپرستان خود در فدراسیون‌ها ماموریت داده، اقدامات صوفی فراتر از ماموریت یک سرپرست برای مهیا کردن شرایط انتخابات است.

از سوی دیگر در حالیکه مسئولان وزارت ورزش بارها تاکید کرده‌اند، سرپرستان حق کاندیداتوری برای ریاست فدراسیون‌های ورزشی را ندارند، صوفی نیز در ظاهر نشان داده سودای ریاست را در سر نمی‌پروراند اما باید منتظر ماند و دید آیا اتخاذ تصمیمات بزرگ و فراتر از وظایف یک سرپرست حاکی از برنامه او برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته است یا او صرفا علاقه دارد حتی در مدت اندک سرپرستی خود اتخاذ تصیمات بزرگ را تجربه کند؟

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1403101007174
  • خبرنگار : 71506