علی رحیمی آذر دهم دی در جمع خبرنگاران گفت: در ۹ ماهه سال جاری از تعداد ۹ هزار و ۴۵۵ پرونده وارده ،۹ هزار و ۴۵۳ پرونده را مورد رسیدگی قرار گرفت و متخلفان را به پرداخت سه هزار میلیارد و ۱۲۵ ریال جزای نقدی محکوم و همچنین مبلغ ۵۱۲ میلیارد در حق صندوق دولت وصول شده است که از این تعداد، ۶ هزار و ۷۶۰ پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات ، هزار و ۱۴۱ در رابطه با قاچاق کالا و ارز و هزار و ۵۵۴ فقره مربوطه به بخش بهداشت و درمان می باشند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل افزود: از اهم پرونده های مورد رسیدگی هزار و ۴۲۲ پرونده مربوط به گرانفروشی به ارزش ۲۱۲ میلیارد ریال ، تقلب به تعداد ۵۰۳ پرونده به ارزش ۱۹۱ میلیارد ریال ، کم فروشی به تعداد ۸۴۰ پرونده به ارزش ۲۵ میلیارد ریال و عرضه خارج از شبکه به تعداد ۲۸۰ پرونده به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال است و طول مدت زمان رسیدگی در ۹ ماهه سالجاری ۱۰ روز کاری بوده است.
رحیمی آذر بیان کرد: در بحث گشت مشترک در مدت ۹ ماهه سال جاری چهار هزار و ۴۵۸ مورد بازرسی انجام شده و طی این بازرسی ها برای تعداد هزار و ۸۰۷ واحد متخلف پرونده تعزیرات تشکیل شد.
وی با بیان اینکه گشت های اداره تعزیرات حکومتی استان در حوزه های قاچاق و کالا و خدمات و بهداشت و درمان با مشارکت نیروی انتظامی دانشگاه علوم پزشکی بهداشت اتاق اصناف صمت و اداره استاندارد و جهاد کشاورزی انجام می پذیرد، گفت: تمرکز بازرسی و گشتهای سیار بر روی عمده فروشی ها و فروشگاههای زنجیره ای کالاهای اساسی بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل بیان کرد: تعزیرات حکومتی استان سازمان بصورت مداوم در سطح استان هرگونه تخلف احتمالی را رصد کرده و با هرگونه تخلف در حوزههای مختلف اقتصادی خصوصاً کالاهای اساسی و مایحتاج مردمی بشدت برخورد قانونی میکند. همچنین سامانه تلفن گویای ۱۳۵ و اینترنتی به آدرس ۱۳۵ tazirat بصورت شبانه روزی آماده دریافت شکایات و گزارش های مردمی می باشد. ضمنا در جهت تشدید بازرسی در حوزه آرد و نان و سایر کالاهای اساسی، با همکاری ارگانها و سازمانهای ذیصلاح از زنجیرههای نانوایی و توزیع کنندگان و عمده فروشیهای استان بازرسی انجام شد.
انتهای پیام