دکتر فاطمه ترکماناسدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای آبان ماه تا دهم دیماه امسال ۹ نفر در استان همدان بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا جان خود را از دست دادند.
وی با بیان اینکه ۳۹ درصد از افرادی که به علت بیماری حاد تنفسی در بیمارستان بستری هستند تست آنفلوآنزا آنان مثبت است، افزود: تعداد کمی از موارد تستها مربوط به کرونا و مابقی بیماران مبتلا به سرماخوردگی بودهاند.
ترکمان اسدی با بیان اینکه امسال نیز همانند هر سال موارد افزایش آنفلوآنزا را شاهد هستیم که این افزایش را تا انتهای اردیبهشتماه هم خواهیم داشت، تصریح کرد: با افزایش دما حتماً آنفلوآنزا کاهشی خواهد شد اما انتظار است بیشتر حتی تا اواسط بهمن ماه روند افزایش آنفلوآنزا را داشته باشیم.
ترکماناسدی ادامه داد: آنچه که در حال حاضر از آنفلوآنزا در جامعه در حال گردش است همان ویروس معمول آنفلوآنزا البته از نوع A بوده که تدابیر پیشگیرانه در این رابطه ضروری است.
وی با تأکید بر زدن واکسن، رعایت توصیهها و پروتکلهای بهداشتی و رعایت بهداشت فردی، خاطرنشان کرد: استفاده از ماسک در مجامع عمومی بهویژه از سوی افراد دارای بیماری تنفسی و بیماریهای زمینهای، شستشوی مرتب دستها، رعایت فاصله اجتماعی از جمله دیگر موارد ضروری پیشگیرانه در جلوگیری از این بیماری به شمار میرود.
ترکماناسدی با بیان اینکه افراد بیمار در دوران بیماری خود تا حد امکان در منزل استراحت کنند تا دیگر افراد را دچار و درگیر این بیماری نکنند، اظهار کرد: در صورت بیمار شدن دانشآموزان، انتظار است که والدین از فرستادن فرزندان خود به مدرسه تا زمان بهبودی و نقاهت فرزند خود خودداری داشته باشند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: افراد بیماری که دارای علائم آنفلوآنزا هستند و روند بیماری آنان بلافاصله دارای پیشرفت بوده و رو به بهبودی نمیروند حتماً به پزشک مراجعه کنند تا به سمت عوارض بیماری نروند.
ترکماناسدی با تأکید بر پرهیز از هرگونه سهلانگاری نسبت به عوارض بیماری آنفلوآنزا، تصریح کرد: هر فرد بیماری که دارای علائم آنفلوآنزا میشود اگر از همان ابتدا روند بیماری خود را کنترل کند و در زمانهای لازم از مشورتهای پزشکان بهره بگیرد بهطور قطع به سمت عوارض جدی نخواهد رفت.
انتهای پیام