دکتر محمدحسین پورغریب در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب، تکریم و گسترش ارائه خدمات در حوزه رفاهی دانشجویان را مهم ترین هدف معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مدیریت جدید دانست و اظهار کرد: در این بخش ما فعالیت های متعددی را آغاز کردیم. به طوریکه در حوزه سلامت برنامه ما این است که پایش سلامت دانشجویان جدیدالورود را انجام دهیم که این برنامه پس از برنامه های روز دانشجو در دانشگاه آغاز خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود ۲۰۰۰ دانشجوی جدیدالورود داریم که تمامی دانشجویان مورد پایش سلامت قرار خواهند گرفت. به نوعی سنجش سلامت برای تمامی این دانشجویان الزامی است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در حوزه سلامت روان سعی کردیم کارگاه های آموزشی و ارائه مشاوره های فردی به دانشجویان توسعه یابد. خوشبختانه در حال حاضر موارد پرخطر دانشجویان شناسایی شدند و این دانشجویان مورد درمان قرار خواهند گرفت.
پورغریب همچنین تاکید کرد: در حوزه فضاهای ورزشی دانشجویان نیز رفع نواقص و تجهیز فضاهای ورزشی به ویژه در حوزه خوابگاه های دانشجویی را آغاز کردیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: در حوزه فرهنگی علاوه بر برنامه های مناسبتی که در دانشگاه وجود دارد، تلاش می کنیم دانشجویان در کانون های مختلف حضور داشته باشند و این کانون ها مورد حمایت مالی قرار بگیرند تا برنامه های فرهنگی با نظارت و نظرات آنها اجرایی شود.
پورغریب یادآور شد: همچنین در مسابقه کتاب خوانی دانشجویان، کتاب های مختلفی را در نظر گرفتیم که به مناسبت ایام فاطمه(س) کتاب «فاطمه فاطمه» است دکتر شریعتی را در نظر گرفتیم و فایل الکترونیکی این کتاب برای شرکت دانشجویان در مسابقه در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ارتقای کیفیت غذای دانشجویان همواره جزو اولویت های ما بوده است، افزود: با تغییراتی که طی این مدت ایجاد شده است فکر می کنم تا حدودی کیفیت غذای دانشجویان ارتقا یافته است. اما مطمئنا با شرایط ایده آل ما و دانشجویان فاصله زیادی داریم تلاش می کنیم به این نقطه برسیم.
پورغریب با بیان اینکه تمامی آشپزخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران صنعتی است، گفت: نکته این است که با افزایش پذیرش دانشجویان ظرفیت آشپزخانه متاسفانه پاسخگوی نیاز دانشجویان نیست.
وی با بیان اینکه به طورمیانگین روزانه بیش از ۱۰ هزار پرس غذا در دانشگاه علوم پزشکی تهران توزیع می شود، افزود: میزان تقاضا برای استفاده از سوی دانشجویان به دلیل افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو افزایش یافته است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: در بحث خوابگاه های دانشجویی نیز به دلیل افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان حدود ۵۰۰ تخت خوابگاهی به مجموعه ظرفیت های خوابگاهی افزایش یافته است.
پورغریب اظهار کرد: حدود ۴ هزار دانشجوی خوابگاهی در دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد و همه متقاضیان در خوابگاه ها اسکان یافته اند.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ ظرفیت خوابگاه متاهلی در دانشگاه علوم پزشکی تهران وجود دارد، گفت: در حال حاضر ظرفیت این خوابگاه ها تکمیل است و ما نتوانستیم همه متقاضیان را در خوابگاه ها اسکان دهیم.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران به پروژه های خوابگاهی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: ما در حال حاضر یک خوابگاه برای دختران، یک خوابگاه برای پسران و یک خوابگاه برای متاهلین را در دست ساخت داریم در این زمینه با یک مجموعه فرهنگی ورزشی برنامه ریزی کردیم تا این خوابگاه ها را تامین کنیم. دنبال تامین منابع مالی این پروژه خوابگاهی هستیم امیدواریم خیرین در این زمینه کمک کنند.
پورغریب در پایان خاطرنشان کرد: اگر پروژه فوق به نتیجه برسد در زمینه خوابگاه های مجردی حدود ۱۰۰۰ تخت به ظرفیت های خوابگاهی دانشگاه اضافه خواهد شد.
انتهای پیام