از مدال‌آوری ۱۲ وزنه‌بردار تا ماجرای نوجوانانی که از آسیایی جا ماندند

مربی تیم ملی وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان گفت: مدال گرفتن هر ۱۲ وزنه‌بردار ایران در مسابقات قهرمانی آسیا می‌تواند نویدبخش باشد و اتفاقی که برای تعدادی از نوجوانان رخ داد و مسابقات را از دست دادند باید واکاوی شود.

جواد نادری در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی عملکرد تیم ملی وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا قطر بیان کرد: ما ۱۲ وزنه‌بردار پسر را به مسابقات اعزام کردیم و برای اولین بار هر ۱۲ نفر توانستند مدال مجموع بگیرند. همچنین تعداد حرکات صحیح آنها بالا بود که اتفاق خوبی بود. در سبک وزن هم محراب دواسری در دسته ۶۷ کیلوگرم نوجوانان در حرکت دو ضرب وزنه ۱۶۰ کیلوگرم را مهار کرد که می‌تواند برای آینده نویدبخش باشد.

او ادامه داد: حمیدرضا زارعی هم در ۹۶ کیلوگرم تلاش کرد رکورد جهان را بزند اما موفق نشد. محمدی‌تنها وزنه‌بردار فوق سنگین نیز نشان داد که در سال‌های آینده می‌تواند یک مدعی در فوق‌سنگین دنیا باشد. در این دو ماه که با او تمرین کردیم، حدود ۱۵ تا ۲۰ کیلوگرم افزایش رکورد داشت.

نادری در مورد کم بودن تعداد مدال طلای ایران نسبت به نقره و برنز گفت: در دسته ۹۶ کیلوگرم جوانان، امیرحسین سپه در حرکت یک ضرب طلا گرفت و می‌توانست در دو ضرب هم به راحتی مدال طلا بگیرد اما در لحظه آخر هنگام جمع کردن، وزنه راه انداخت. ایلیا صالحی‌پور در دسته ۸۹ کیلوگرم هم می‌توانست به راحتی طلا بگیرد و وزنه را زده بود اما داوران حرکت او را را نپذیرفتند. نصیری در ۱۰۲ کیلوگرم با اختلاف یک کیلوگرم به رقیبش باخت. در واقع رقابت نزدیک بود و امکان گرفتن طلا وجود داشت. رنگ مدال‌ها در برخی اوزان می‌توانست بهتر شود.

او افزود: بیشتر نفرات اگر وزنه‌های آخر خود را می‌زدند به مدال طلا می‌رسیدند. به هر حال در وزنه‌برداری آن هم در رده پایه طبیعی است وزنه‌بردار برخی وزنه‌ها را به هر دلیلی نتواند بزند. یکی از نکات مهم  این بود، در بیشتر وزن‌ها دو وزنه بردار داشتیم و هر دو نفر توانستند مدال بگیرند که این موضوع می‌تواند یک پشتوانه‌سازی خوب باشد.

مربی تیم نوجوانان و جوانان در مورد علت ناقص بودن تیم نوجوانان تصریح کرد: در رده نوجوانان سه نفر اعزام کردیم و هر سه نفر مدال گرفتند.  اتفاقی که برای وزنه‌برداران نوجوان رخ داد قبل از این بود که من حضور داشته باشم. آنچه که متوجه شدم وقفه‌ای در ارسال اسامی رخ داد و باعث شد بچه ها از لیست مسابقات حذف شوند. اینکه مقصر مسئول امور بین الملل بوده یا شخص دیگر، باید واکاوی شود. رایزنی زیادی کردیم تا مسئله حل شود اما قوانین اجازه نداد.

نادری در پاسخ به این پرسش که مسابقات قهرمانی نوجوانان و جهان جهان و قهرمانی بزرگسالان آسیا با فاصله کمی از هم برگزار می‌شوند و تکلیف نفرات جوان که در رده بزرگسالان وزنه‌ می‌زنند چه می‌شود؟ تصریح کرد: اگر فاصله بین دو مسابقه به گونه‌ای باشد که بتوان از آنها استفاده کرد، این کار را می‌کنیم در غیر این صورت از نفرات جایگزین استفاده خواهیم کرد. دیگر مثل سابق نیست و نفرات خوب زیاد داریم.

او در پایان گفت: افراد زیادی برای این  بچه‌ها زحمت کشیدند و از آنها تشکر می‌کنم چون ما دو، سه ماه با این تیم بودیم. ساختن این وزنه‌برداران کار یکی، دو روز نیست و سال‌ها برای آنها زحمت کشیده شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403100906327
  • خبرنگار : 71468