تولید گوشت مرغ در خراسان جنوبی ۲۰ درصد افزایش یافت

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در ۹ ماه سال جاری، ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۰ درصد افزایش دارد.

حامد عارفی نیا، امروز یکشنبه ۹ دی اظهارکرد: در ۹ ماه سال جاری، ۴۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی افزود: در این مدت، ۲۷ میلیون و ۲۵۱ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده است که از این تعداد، ۴۰ هزار تن مرغ تولید شد.

عارفی‌نیا با اشاره به تعهد وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه‌ریزی ماهانه ۲ میلیون و ۹۸۱ قطعه در استان، گفت: در واقع، استان از این تعهد فراتر رفته و ماهانه بیشتر از این مقدار جوجه‌ریزی و تولید مرغ دارد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر، ۴۰ درصد از مرغ تولیدی در داخل استان مصرف و بقیه به سایر استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

وی تأکید کرد: خراسان جنوبی یکی از قطب‌های تولید مرغ و تخم‌مرغ کشور است و مازاد بر نیاز استان، به سایر استان‌ها می‌رود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403100906321
  • خبرنگار :