حسام رسولی رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل نهم دی در کارگاه آموزشی حضوری و مجازی «به وقت خانواده» که به مناسبت گرامیداشت هفته زن و به همت امور بانوان و خانواده جهاددانشگاهی استان اردبیل برگزار شد، با تبریک هفته زن و روز مادر، از حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان نعمتی برای بشریت نام برد و افزود: ائمه اطهار(ع) به عنوان اسوه و الگو معرفی شدهاند تا انسانها با بهرهگیری از سیره آنان مسیر درست خود را پیدا کنند.
رسولی با بیان اینکه در حال حاضر نیاز به این الگوها بیشتر احساس میشود، خاطرنشان کرد: ائمه معصومین(ع) منبع هدایت، یادگیری و پیدا کردن مسیر سعادت هستند به همین خاطر آشنایی با سیره آنها و بکارگیری آن در زندگی ضرورت دارد.
وی ایجاد تعادل بین کار و زندگی را از مهمترین و در ضمن سختترین امور دانست و گفت: منظور از ایجاد تعادل بین زندگی کاری و شخصی این است که از زندگی کاری انعطافپذیری برای خود بسازیم به گونهای که بعد از کار زمان و انرژی کافی برای گرمی خانواده خود خود نیز داشته باشیم.
مشاور امور بانوان و خانواده جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز در این کارگاه آموزشی هدف از برگزاری این کارگاه را یادآوری رعایت تعادل بین کار و زندگی و کمک به تحکیم خانواده عنوان و اضافه کرد: تعادل کار و زندگی بهصورت سالم به معنای حفظ یک رابطه هماهنگ میان کار و زندگی شخصی است.
سیده صغری جوادی، با بیان اینکه تعادل کار و زندگی یک هنر محسوب میشود که نیازمند آگاهی و تلاش فراوان است، خاطرنشان کرد: این به معنای قراردادن یک مرز واضح بین زمینههای حرفهای و شخصی است تا هرکدام بهطور مستقل از دیگری تأثیرگذار باشد. یعنی وقتی در محل کار هستیم، به طور کامل به وظایف و مسئولیتهایمان متمرکز شویم و به محض ورود به زندگی شخصی به فکر وقت گذراندن با خانواده و اطرافیانمان باشیم.
وی خانواده را نهادی مقدس برای بقای نسل بشر و هم کمال انسان دانست و اظهار کرد: تحکیم خانوده یعنی اینکه خانواده پابرجا و از هرگونه آسیب ایمن بماند چون این نهاد به عنوان منبع درسآموزی در زندگی، اولین جایی است که انسان تعاملات بین فردی را تجربه میکند.
در ادامه این کارگاه، دکتر ژیلا ضیغمی، روانشناس بالینی و مدرس و مشاور مراکز آموزش عالی استان اردبیل به تبیین روابط بین زن و مرد و اهمیت ایجاد تعادل بین کار و زندگی پرداخت و تعیین اهداف کوچک برای خود، قرار دادن مرزهای واضح بین زمینه کاری و زندگی شخصی، مدیریت زمان، استراحت مناسب، بهاشتراکگذاری بار کاری، درخواست کمک از دیگران، تفریح و سرگرمی، استفاده از تکنولوژی و انعطافپذیری را از روشهایی اعلام کرد که به ایجاد تعادل بین کار و زندگی کمک می کند.
وی به برقراری ارتباط مناسب و ایجاد فرصت مناسب برای گفت و گو با شریک زندگی تاکید کرد.
انتهای پیام