مدیر واحد بیماری‌های معاونت بهداشتی استان:

تزریق بیش از ۲۹ هزار دوز واکسن در کردستان گامی مهم در ارتقای سلامت عمومی است

مدیر واحد بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، گفت: بیش از ۲۹ هزار دوز واکسن از ابتدای سال ۱۴۰۳ در استان کردستان تزریق و در سامانه سیب ثبت شده است.

جهانبخش یوسفی، در گفت و گو با ایسنا از تداوم برنامه واکسیناسیون در استان خبر داد و اظهار کرد: واکسن‌های پنج‌گانه و فلج اطفال بیشترین تعداد تزریق بوده اند.

وی افزود: واکسن پنوموکوک که از ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ به چرخه واکسیناسیون استان اضافه شد، نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های خطرناکی همچون ذات‌الریه، مننژیت و عفونت گوش میانی دارد.

مدیر واحد بیماری‌های معاونت بهداشتی استان کردستان، اضافه کرد: علاوه بر این، واکسن روتاویروس که برای محافظت از کودکان در برابر اسهال و استفراغ ناشی از ویروس روتا تجویز می‌شود، از تاریخ ۱۳ آذر ۱۴۰۳ به برنامه واکسیناسیون استان افزوده شده است، این واکسن به صورت خوراکی و در سه نوبت به کودکان داده می‌شود.

وی،در ادامه ضمن اشاره به اهمیت واکسیناسیون افزود: واکسیناسیون یکی از موثرترین اقدامات پیشگیرانه در حفظ سلامت عمومی است، با گسترش این برنامه‌ها، نه تنها خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی کاهش می‌یابد، بلکه از ایجاد بار مالی و درمانی سنگین بر جامعه جلوگیری می‌شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: برنامه واکسیناسیون در کردستان نیز گامی مؤثر در جهت تضمین سلامت نسل آینده به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۹ دی ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403100906038
  • خبرنگار :