این بسته خبری را از دست ندهید

در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای دریافتی سینما و تئاتر مروری داریم.

اختتامیه پنجمین جشنواره تئاتر کوتاه کیش با تقدیر از عباس جمشیدی‌فر شامگاه پنجشنبه، ۶ دی ماه در تالار همایش‌های جزیره‌ کیش برگزار شد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره، در این مراسم از عباس جمشیدی‌فر به پاس سال‌ها فعالیت در عرصه تئاتر خیابانی تقدیر شد. همچنین جایزه‌ بخش طرح و ایده مکتوب که توسط داوران این بخش انتخاب شد، به صنم سقندلی رسید.

در این مراسم، بهنام تشکر به عنوان یکی از داوران این جشنواره، با ابراز خوشحالی از برپایی این رویداد هنری گفت: امیدوارم که سال به سال جشنواره تئاتر کیش گسترده‌تر و دبیرخانه جشنواره میزبان گروه‌های بیشتر و با کیفیت بالاتر باشد چراکه این جشنواره، آغازگر مسیری نو در اجراهای محیطی است.

عباس نجاری، دبیر جشنواره و عبدالرضا شیبانی قائم مقام دبیر نیز نکاتی را درباره برگزاری این جشنواره ارایه کردند و از اضافه شدن بخش کارگاه‌های آموزشی به عنوان یکی از نقاط قوت این جشنواره نام بردند.

در ادامه برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر معرفی شدند:

کارگردانی:

رتبه سوم به سعید ارغوانی برای نمایش«فصل خودکشی نهنگ‌ها»

رتبه دوم به سعید مشتاقی برای نمایش«آخرین تلگراف»

رتبه اول و تندیس جشنواره به به بهرام برخورداری برای نمایش«آخرین تلگراف»

بازیگری مرد:

رتبه سوم به علی رضایی اصل برای نمایش«آخرین تلگراف»

رتبه دوم به خسرو امامی برای نمایش«حباب‌های خونی»

رتبه اول و تندیس جشنواره به هادی آقابزرگی برای نمایش«آواره»

بازیگری زن:

رتبه سوم به صورت مشترک به فاطمه کاظمی برای نمایش«خانه» و صبا تحقیقی مهر برای نمایش«آخرین تلگراف»

رتبه دوم بازیگری به فرخنده دریایی برای نمایش«عروس دریایی»

رتبه اول و تندیس جشنواره به لیلا میرحسینی نمایش«اودیسه»

نویسندگی:

در این بخش از فاطمه کاظمی نویسنده نمایش«خانه»تقدیر شد.

رتبه سوم به حجت رحیمی برای نمایش«حباب‌های خونی»

رتبه دوم به بهرام برخورداری برای نمایش«اودیسه»

رتبه اول و تندیس جشنواره به شادی غفوریان برای«آخرین تلگراف»

همچنین هیات داوران در بخش طراحی لباس و طراحی بروشور برگزیده اول و دوم نداشت و رتبه سوم این دو بخش به ترتیب به نمایش‌های«فصل خودکشی نهنگ‌ها» و«با بادها می‌رقصند» تعلق یافت.

بازیگران نمایش «از میان نهنگ‌ها» به کارگردانی حسین ‌حیدری‌پور برای اجرا در تماشاخانه هما معرفی شدند.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، نمایش «از میان نهنگ‌ها» به نویسندگی امیرحسین ‌جوانی، نیکو ‌بستانی و کارگردانی حسین ‌حیدری‌پور و تهیه‌کنندگی حسین رفیعیان از ۲۳ دی ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۳۰ در سالن شماره ۲ تماشاخانه هما روی صحنه خواهد رفت.

مرتضی ‌درویش‌زاده و کیانا ‌منتجبی دو بازیگر این اثر نمایشی هستند.

«از میان نهنگ‌ها» روایت دو مونولوگ از دو نویسنده‌ جوان است که دغدغه‌ها و مسائل آن‌ها بسیار برای نسل جدید قابل لمس است.

مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری مهرسان، طراح لباس: مهرنوش ‌بیانی، طراح صحنه و نور: ناتاشا ‌خمسوی، طراح گرافیک و موشن: مصطفی ‌فتاحی، عکاس: فاطمه ‌عرب، دستیاران کارگردان: امیرارسلان ‌ایزدی، عرشیا ‌غفاری، منشی صحنه: ملیکا مقیمی، مشاور رسانه‌ای و تبلیغات: علی ‌کیهانی دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

در خلاصه این اثر نمایشی آمده است: «دو انسان که در تهران ۱۴۰۳ زندگی می‌کنند، یک زن و یک مرد. دو انسان که در شهر گم شده‌اند و به دنبال خود می‌گردند...»

علاقه‌مندان برای تماشا و تهیه بلیت این اثر نمایشی می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

«دیفن هیدرامین» با گرامیداشت مادران آغاز شد

اجرای نمایش «دیفن هیدرامین» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا معروفی در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر آغاز شد.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، اجرای نمایش «دیفن هیدرامین» شب گذشته ۷ دی‌ماه ۱۴۰۳ با حضور هنرمندانی چون ژیلا شاهی، امید شمس، توحید معصومی و کوروش سلیمانی و حضور علاقه‌مندان تئاتر آغاز و به همه مادران ایران‌زمین تقدیم شد.

بازیگران این نمایش که از ۷ تا ۲۷ دی ۱۴۰۳، ساعت ۱۸ در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود، الهه زحمتی، مهدی جاوید، لیلا میناوند، جواد موسوی، ستاره مبینی و محمود مجیدی هستند.

در خلاصه داستان «دیفن هیدرامین» آمده است: «سیاوش پس از هفت سال برگشته ولی نمی‌تواند غذا بخورد، مادر او در تلاش است که به او غذا بدهد ولی...»

دیگر عواملی که در اجرای این نمایش معروفی را همراهی می‌کنند، عبارت‌اند از: دستیار کارگردان: مریم نورانی و امیرحسین صفائی کیا، آهنگساز: پژمان پهلوانی، طراح صحنه و لباس: علیرضا معروفی، طراح نور: رضا خضرایی، طراح پوستر و بروشور: مصطفی خدابنده لو و مشاور رسانه: میترا رضایی.

این نمایش به‌عنوان یکی از آثار حاضر در بخش صحنه‌ای نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت حضور دارد.

علاقه‌مندان تماشای این نمایش می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

فارِس باقری نمایش «پیوتر اوهه» را به صحنه می‌آورد

فارِس باقری کارگردان و مدرس تئاتر، نمایش «پیوتر اوهه» را بهمن ۱۴۰۳ روی صحنه می‌آورد.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه،  این اثر نمایشی قرار است بهمن‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بازیگران کارکرده و جوان تئاتر در یکی از سالن‌های تئاتر تهران روی صحنه برود.

نمایش «پیوتر اوهه» داستان مردی را روایت می‌کند که زندگی‌اش با آمدن افراد مختلف به خانه‌اش دستخوش تغییرات بزرگی می‌شود.

این نمایشنامه، با عنوان «شهادت پیوتر اوهه» توسط محمدرضا خاکی ترجمه شده و در طول تمرینات دچار تغییراتی شده است.

نمایش‌های «دیدار»، «دهانی پر از پرنده»، «ماه در مرداب» و... ازجمله آثاری هستند که باقری روی صحنه برده است. همچنین مجموعه‌ای از نمایشنامه‌های او به زودی قرار است توسط نشر مانیا هنر منتشر شود.

بازیگران، محل اجرا و عوامل این اثر نمایشی به‌زودی اعلام می‌شوند.

عکس خبر از: کیارش مسیبی.

فیلمبرداری فیلم کوتاه «نویسنده» به پایان رسید

فیلمبرداری فیلم کوتاه «نویسنده» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محمدحسن صفابخش به پایان رسید.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه؛ فیلم کوتاه «نویسنده» سفری به درون ذهن و وجدان است، جایی که تاریکی و روشنایی در هم تنیده شده‌اند و کوچک‌ترین انتخاب‌ها مسیر زندگی را تغییر می‌دهند. 
این فیلم در ژانر رازآلود و معمایی پس از سه روز فیلمبرداری در تهران به پایان رسید و وارد مراحل فنی و تدوین شد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «دختری پس از سال‌ها به دفتر کار قدیمی پدر مرحومش بازگشته و قدم به دنیایی از حقایق تلخ درباره پدرش می‌گذارد؛ حقایقی که ریشه در عشق، گناه و حسرت‌ها دارد.»

پس از پایان فیلمبرداری و ورود به مراحل فنی، محمدحسن صفابخش تدوین «نویسنده» را نیز بر عهده دارد.

در این فیلم کوتاه بازیگرانی چون رها عزیزپور پرمهر، امیررضا فتح‌الهی‌آذر، پرنیان کبریایی، مهدی کاشف الهامی، لیا ضرابی و آرشیدا فرتاش به ایفای نقش پرداخته‌اند.

عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از: تهیه‌کننده: محمدحسن صفابخش، نویسندگان: محمدحسن صفابخش و المیرا آزاد، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: محمدجواد انصاری، بازیگردان و دستیار دوم کارگردان: مهدی کاشف الهامی، مدیر فیلمبرداری و تدوین: محمدحسن صفابخش، مدیرصدابرداری: یوسف طرهانی، طراح صحنه و لباس: روژینا مافی، طراح چهره پردازی: سارا تیموریان، مدیر تولید: اشکان واحدی، منشی صحنه: المیرا آزاد، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای: فرانک قنبری، عکاس: محمدصالح رحمت پیشه.

«دره پروانه‌ها» بهترین مستند از نگاه باغ فردوسی‌ها


بهترین مستند بلند جشنواره سینما حقیقت از نگاه انجمن دانش آموختگان مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی موزه سینما در این مراسم که در سالن فردوس برگزار شد در ابتدا آنتونیا شرکا از اعضاء هیات داوران گفت: «شیون فومنی» میراث دار زبان گیلکی است و با شعرهای خود نقش موثری در پاسداشت این گنجینه ادبی داشته است. کاوه بهرامی مقدم در «دره پروانه‌ها» به شعر و شخصیت او از زاویه دیدی متفاوت و بر مبنای تحقیقاتی مفصل پرداخته است.
وی ادامه داد: شاید هر کسی «شیون فومنی» را نشناسد اما او میراث دار زبان گیلکی است و با کتاب‌هایی که نوشته گنجینه لحجه گیلکی را پاس داشته است.
ارد عطارپور، فیلمساز پیشکسوت سینمای مستند که دیگر سخنران این برنامه بود، گفت: خوشحالم برای بزرگداشت فردی ، در این برنامه حضور دارم که از حدود ۲۰ سال‌ پیش او را می‌شناسم و کارهایش را دنبال می‌کنم. کاوه بهرامی مقدم فیلمسازی است که هیچگاه دنبال شهرت نبوده و در سایه به سر برده اما سعی کرده دنیای بهتری را در فیلم‌های خود به تصویر بکشد، بدون آنکه خود چیزی از آن طلب کند.
وی در ادامه با بیان اینکه «دره پروانه‌ها» فیلمی است که از دریچه دیگری به دنیا نگاه می‌کند، افزود: این فیلم در ستایش واژه، ادبیات، شعر و… ساخته شده ، نه برای سرگرم کردن مخاطب و بسیار ارزشمند است که هیئت محترم داوران با دقت به این نکات توجه داشته و از بین حدود ۹۰ فیلم این اثر را به حق برگزیده‌اند.
عطار پور بیان داشت: «دره پروانه‌ها» مانند دیگر آثار بهرامی مقدم بی‌ادعاست و به راحتی پیش می‌رود اما در پایان ما را به فرد دیگری تبدیل می‌کند.
در ادامه این مراسم رهبر قنبری یکی از اعضای هیئت داوران بیان داشت: ارزش و اهمیت فیلم «دره پروانه‌ها» در آن است که فیلمساز توانسته ، چگونگی نگاه و دید شاعر را در حوزه‌های مختلف در یک دوره سیاسی- اجتماعی و با زبان تاویل تصویری به خوبی بیان کند.
در ادامه کاوه بهرامی مقدم، کارگردان فیلم «دره پروانه‌ها» ضمن قدردانی از حسن نظر و نگاه هیئت داوران اظهار داشت: همیشه انسان هایی که در خلاف جهت رودخانه حرکت می کنند برایم بسیار ارزشمند بوده اند از این رو ساخت فیلمی درباره زندگی و شخصیت شیون فومنی برایم مهم بود و سعی کردم نگاهی جامع و متفاوت  در ساخت این فیلم داشته باشم به همین خاطر ضمن استفاده از نظرات طیف های گوناگون از  مردم عادی و دهقانان گرفته تا ادیبان و اهل فن درباره «شیون» از  تصاویر سینمایی شاعرانه برای درک  تفکرات او و تاثیرات اجتماعی و ادبی اش استفاده کردم.
دکتر حامد فومنی آخرین سخنران این برنامه بود که با اشاره به گذشت بیش از بیست سال از درگذشت «شیون» اظهار داشت: من ، نه به عنوان فرزند ، بلکه به عنوان یک فعال فرهنگی احساس کردم باید درباره او کار بیشتری صورت داد. از این رو بنیاد فرهنگی شیون فومنی را تاسیس کردم که یکی از اهداف آن ساخت مستند «دره پروانه‌ها» بود.
وی در پایان گفت:شیون به عنوان شاعر مشهور گیلک زبان شناخته می‌شود اما به زبان فارسی هم اشعار زیاد و قابل توجهی دارد. من احساس کردم کاوه بهرامی مقدم انگیزه و دغدغه برجسته‌ای درباره شخصیت شیون دارد.

فیلم سینمایی «چیزهای کوچک این چنینی» به کارگردانی تیم میلانتس یکشنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۳ در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می‌شود.

به نقل از مدیریت روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، فیلم سینمایی «چیزهای کوچک این چنینی» ساخته‌ی تیم میلانتس محصول ۲۰۲۴ آمریکا، ایرلند و بلژیک ، در ژانر درام و تاریخی، یکشنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن با حضور اعظم سادات شبانی استاد دانشگاه و کورش جاهد کارشناس و مدرس سینما نقد و بررسی می‌شود.

در این فیلم هنرمندانی همچون کیلین مورفی، کران هایندز، میشل فرلی، امیلی واتسون، کلر دان، جوان کرافورد، مارک مک ‌کنا، ایمی دو برون، اگنس اوکیسی، آیلین والش، ابی فیتز و غیره در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در سال ۱۹۸۵، پدر فداکاری به نام بیل فرلانگ، اسرار نگران‌ کننده‌ ای را که در صومعه ای محلی پنهان شده بود، کشف می‌ کند و در این مسیر با حقایق تکان‌ دهنده‌ ای از زندگی خود نیز روبرو می‌شود.

فیلم چیزهای کوچک این چنینی پس از حضور در جشنواره‌ بین‌المللی برلین موفق شد برنده جایزه خرس نقره‌ای برلین برای بهترین بازیگر نقش مکمل زن با بازی امیلی واتسون شده و نامزد دریافت جایزه خرس طلایی برلین برای بهترین فیلم نیز شود؛ این فیلم براساس رمانی پرفروش به نام چیزهای کوچک این چنینی اثر کلر کیگان ساخته شده‌ است.

علاقمندان برای حضور در ششصد و سی و هشتمین نشست باشگاه فیلم تهران می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان‌، خیابان جلفا مراجعه کنند و یا با شماره‌های ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند. همچنین برای رزرو صندلی نیز می‌توانند به بخش فیلم خارجی و یا صفحه فرهنگسرای ارسباران در سایت سینماتیکت مراجعه کنند.

فیلم سینمایی «ساعت جادویی» به کارگردانی محمدعلی بصیری‌نیک و تهیه‌کنندگی محمدمهدی نخعی‌راد و ناصر جاهدنیا اکران می شود.

پویانمایی سینمایی «ساعت جادویی» که از ۱۹ دی ماه، اکران خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز خواهد کرد، داستان پسربچه‌ای را روایت می‌کند که به وسیله‌ی یک هدیه‌ی عجیب به حدود ۱۰۰ سال پیش سفر می‌کند.

این پویانمایی هم‌زمان با سینماها در شهرهای بدون سینما نیز به وسیله‌ی شبکه اکران مردمی عمار، اکران خواهد شد و از طریق لینک https://ekranmardomi.ir/movie/magic-watch
امکان ثبت‌نام دارد.

«ساعت جادویی» روز گذشته در افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، فانوس بهترین پویانمایی این دوره را از آن خود کرد.

انیمیشن ساعت جادویی که مخاطب آن کودکان و نوجوانان‌اند، محصولی از مدرسه سینمایی اندیشه و هنر ماه است و در استودیو فانوس خیال تولید شده است.

پخش و تبلیغات این پویانمایی را دفتر شهر فرنگ انجام می‌دهد.

اکران سیار باغ کیانوش ۲ میلیاردی شد

به گزارش روابط عمومی بهمن سبز، پس از گذشت دو ماه از آغاز اکران سیار فیلم سینمایی «باغ کیانوش» تا کنون بیش از ۱۵۰۰ نمایش برای این اثر در مناطق فاقد سینما برگزار شده است.

«باغ کیانوش» توانسته با جذب ۱۰۰ هزار مخاطب در سامانه اکران سیار به فروش ۲ میلیارد تومانی دست یابد تا مجموع تماشاگران این فیلم در سینما و خارج از سینما به بیش از نیم میلیون نفر برسد.

«باغ کیانوش» توانسته است به عنوان پرطرفدارترین فیلم نوجوان سینمای ایران رکورد فروش فیلم‌های نوجوان را بشکند. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: روز عروسی در روستا، خبر عجیبی به گوش بچه‌ها می‌رسد؛ در باغ کیانوش‌، درختانی شبیه به «موز» دیده شده است. بچه‌ها تصمیم می‌گیرند برای به دست آوردن آن، با یکدیگر مسابقه بدهند، غافل از اینکه باغ نفرین شده‌ کیانوش، تله‌ای بزرگتر برای آنها پهن کرده است ...

اکران سیار بهمن سبز با فراهم‌سازی شرایط مناسب برای نمایش آثار سینمایی در مناطق فاقد سینما، امکان دسترسی همه اقشار جامعه به محصولات روز سینما را ایجاد کرده تا شعار «سینما برای همه» را محقق کند.

علاقمندان جهت ثبت درخواست اکران این فیلم در مساجد، مدارس، حسینیه‌ها، سالن‌های فرهنگی شهر، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه  و … می توانند به سامانه esayar.ir مراجعه کنند.


آخرین روزهای عمر یک جن‌گیر مقابل دوربین رفت

ارسلان اسکندریان در تازه‌ترین کار خود، «جایی که نجواها می‌روند» - حکایت آخرین روزهای عمر یک جن‌گیر در یکی از شهرهای ایران - را مقابل دوربین برده است.

به گزارش روابط عمومی فیلم نیمه بلند «جایی که نجواها می‌روند»، همزمان با مرحله تدوین، از پوستر اثر جدید ارسلان اسکندریان رونمایی شد. این فیلم نیمه‌بلند که تهیه‌کنندگی آن را محدثه روح‌الهی برعهده داشته در مورد آخرین روزهای عمر یک جن‌گیر و اتفاقات آن است.
در این فیلم، امیر مقیمی، مرجان متقی، آرزو تاج‌نیا، غزل میرانیان، امیر خانزاده، شقایق به‌دینیان، فرزانه فرمانی، محمدرضا جمال، وصال امینی، حمیدرضا رکنی، میلاد شمشیری، نورا ناصری، طراوت شیخ پور، پوریا سلطانی، ترنم ارجمندی، مرتضی بختیاری، شادی طیبی، مهسا سجادی پور، مینا محمدزاده، سپیده سعیدی‌نیا، مونا گنج‌آبادی، محمد گرجی و با حضور نادر داهیم به ایفای نقش می‌پردازند.

از عوامل این فیلم می‌توان اشاره کرد به مدیر فیلمبرداری: علی شمسی، دستیار اول کارگردان: شادی طیبی، دستیار دوم کارگردان: شادی حسینی، برنامه ریز: سودا خوشبخت، منشی صحنه: مرجان نظری. تدوین: میلاد کهنودی، اصلاح رنگ و ویژوال: میلاد نوظهور، عکاس: سنا سلیمانی، مدیر تولید: شادی طیبی، آهنگساز: حسین شرافتی، طراح لباس: زرین ناسوتی، طراح گریم: مریم بینایان، اجرای گریم: متین کهن بانی، فرزانه محمدی، تایپوگرافی: کمیل عسلی نژاد، طراح پوسترها: ملیکا عبادی، روابط عمومی و پخش فیلم: آیتار مدیا.

فریدون جیرانی تهیه‌کننده و کارگردان سینما با اشاره به اینکه فیلم‌های که در هجدهمین دوره جشنواره سینما حقیقت به نمایش درآمدند آثار قابل قبولی است گفت: امروز که فرصتی برای نمایش این آثار در شهرستان‌ها فراهم شده اصلاً نباید از تماشای آنها غافل شد.

به گزارش روابط‌عمومی گروه سینمایی هنرو تجربه، فیلم‌های منتخب هجدهمین دوره جشنواره سینما حقیقت از ۸ الی ۱۰ دی‌ماه در سالن سینمای هنرو تجربه شهر بابل به نمایش در می‌آید و قرار بود فریدون جیرانی تهیه‌کننده و کارگردان سینما یک کارگاه تخصصی هم‌زمان با نمایش این فیلم‌ها برگزار کند؛ اما به دلایل شخصی برگزاری آن به زمان دیگری موکول شد.

فریدون جیرانی با ارسال پیامی به روابط عمومی گروه سینمایی هنرو تجربه با مثبت ارزیابی‌کردن نمایش فیلم‌های منتخب جشنواره سینما حقیقت در شهرستان‌ها گفت: سینمای مستند همیشه سینمای قابل تأملی بوده است به‌ویژه آثاری که خارج از تلویزیون و به‌صورت مستقل ساخته می‌شود که به موضوعات جدی می‌پردازد و سینمای مستند تاریخچه طولانی در ایران دارد و اصولاً ورود سینما به ایران در زمان قاجاریه و در زمان مظفرالدین‌شاه با سینمای مستند بود.
وی ادامه داد: نمایش فیلم‌های مستند در سینماها و حتی سینماهای شهرستان‌ها امر مرسومی بود تا زمانی که تلویزیون در ایران راه‌اندازی می‌شود و بخش ویژه‌ای به سینمای مستند اختصاص پیدا می‌کند.
جیرانی با اشاره به رونق‌گرفتن سینمای مستند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: بعد از انقلاب اسلامی در صدا سیما و در سال‌های ابتدایی، مستندسازان خوبی در گروه اقتصاد تلویزیون شروع به فعالیت کردند که بسیاری از آنها امروز جز مستندسازان و فیلمسازان خوب هستند و حتی بسیاری از فیلمسازان شناخته شده امروز سینما در ایران در کارنامه خود کارگردانی چندین فیلم مستند را دارند.
رئیس کانون کارگردانان سینما افزود: فیلم‌های مستندی که این سال‌ها در جشنواره‌های مختلف به‌نمایش‌درآمده آثاری هستند که توسط فیلمسازان مستقل ساخته شده‌اند و همه ما باید فیلم‌های مستند را ببینم و اکران این آثار نشان می‌دهد که سینمای مستند ما درحال‌رشد است.
جیرانی با تأکید بر اینکه فیلم‌های که در هجدهمین دوره جشنواره سینما حقیقت به نمایش درآمدند آثار قابل قولی است گفت: امروز که فرصتی برای نمایش این آثار در شهرستان‌ها فراهم شده اصلاً نباید از تماشای آنها غافل شد.
لازم به ذکر است بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته از سوی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و هماهنگی با مراکز استان‌ها و شهرها و همچنین موافقت صاحبان آثار، ۲۴ فیلم مستند منتخب بلند، نیمه‌بلند و کوتاه حاضر در هجدهمین دوره جشنواره فیلم سینما حقیقت از ۸ الی ۱۰ دی‌ماه در شهرهای اراک، همدان، بابل، کرمانشاه، پاوه، اسلام‌آباد غرب، سنقر، زنجان، بجنورد، بیرجند، مشهد، نیشابور، تبریز، ارومیه، ایلام، کرمان، خرم‌آباد، بروجرد، کوهدشت، یاسوج، دهدشت، زاهدان، کیش، ساوه، اردبیل، دامغان، سمنان، بهمنی، قزوین، جاسک توسط گروه سینمایی هنرو تجربه به روی پرده خواهند رفت.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۸ دی ۱۴۰۳ / ۲۳:۲۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1403100805985
  • خبرنگار : 71342

برچسب‌ها