علیرضا نوین روز شنبه در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه طبق گزارشات دریافتی پس از گذشت سه سال از اجرای آزمایشی قانون هفت ساله حمایت از خانواده و جمعیت، حدود ۳۰ درصد تکالیف ابلاغی توسط دستگاههای اجرایی تحقق یافته است، اظهار کرد: زمان چهار ساله باقیمانده و همزمانی آن با فعالیت دولت چهاردهم، فرصتی ایدهآل برای دولت فعلی جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری و اقدامی ماندگار برای آینده ایران اسلامی است.
وی عنوان کرد: عدم رعایت معافیتهای مالیاتی قانون جوانی جمعیت توسط ۹۵ دستگاه اجرایی طبق آخرین گزارش دیوان محاسبات، عدم تحویل زمین به تمامی مشمولین، عدم برخورداری اکثریت دانشجویان از تسهیلات و امتیازات در نظر گرفته شده در قانون، صف طولانی دریافت خودرو توسط مادران حائز شرایط، اطاله نامتعارف در پرداخت تسهیلات فرزندآوری توسط تعدادی از بانکها، عدم افزایش یارانه فرزندان دهکهای درآمدی اول تا چهارم، ضعف در ارائه تسهیلات حملونقل و فرهنگی به مشمولین، عدم برخورداری مستخدمین دولت از تمامی امتیازات قانونی و... از جمله مواردی است که در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت رعایت نشده است.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این موارد، گزارش بازرسی کل کشور حاکی است تعدادی از دستگاههای اجرایی نیز از تکالیفشان در این قانون بیخبرند و برخی دستگاهها نیز بهدلیل فقدان اعتبارات لازم توانایی اجرای تکالیفشان را ندارند.
رئیس مجمع نمایندگان آذربایجانشرقی مطرح کرد: اعتبارات تخصیص یافته به ستاد ملی جمعیت باید بر اساس اولویتها هزینه شود و برای اعتبارات استانی نیز ساز و کار مشخصی تعیین شود.
وی با بیان اینکه توجه به مقوله عفاف و حجاب موجب تحکیم بنیان خانوادهها خواهد شد، تاکید کرد: ما در این حوزهها نیازمند فرهنگسازی نیز هستیم و برای نمونه با ابتکار نماینده معزز ولیفقیه در آذربایجانشرقی از خانوادههایی که به پویش فرزندآوری پیوستهاند در نماز جمعه تبریز تجلیل میشود که در نوع خود اقدامی تاثیرگذار است.
انتهای پیام