رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی:

دانشگاه‌ها از مرحله تجربه، علم و پژوهش گذر کرده‌اند

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی هدف این دانشگاه را مهارت افزایی و اشتغال آفرینی عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها از تجربه، علم و پژوهش گذر کرده و در مرحله تکمیل پژوهش هستند تا به مرحله حل مشکل جامعه برسند. 

 اصغر عابدزاده، در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای تحقق شعارهای سال مقام معظم رهبری قدم برمی‌دارد.

وی به فرامین مقام معظم رهبری درباره‌ی تولید علم، عالم و جهت دار کردن آن اشاره کرد و افزود: دانشگاه محل تربیت و پرورش مدیران، سیاسیون، پزشکان و مهندسان است و همه زیرساخت‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و هنری از دانشگاه نشأت می‌گیرد.

عابدزاده جوانان را پرقدرت، آینده ساز، آینده نگر، آینده و امید کشور دانست.

رباب نوروزی رییس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز نیز در این مراسم، به سه دهه تلاش و کوشش همکاران این مرکز اشاره کرد و هدف این مجموعه آموزشی و فرهنگی را تربیت دانش‌آموختگان موفق برای اشتغال پایدار دانست.

وی افزود: تربیت و پرورش نسل کارآفرین و مهارت محور از سال ۱۳۷۷ با تشکیل مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در ۴۰ مرکز سراسر کشور شروع شد و اکنون به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود.

وی به حل نیازهای بازار و بخش خصوصی توسط مراکز علمی و دانشگاهی تاکید کرد و گفت: مدیریت، حسابداری، رشته‌های فرهنگی و هنری، رسانه‌ای و تجربی از جمله دوره های مختلف آموزشی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی است.

نوروزی از دانش آموخته شدن ۱۲ هزار نفر در مرکز علمی و کاربردی جهاددانشگاهی تبریز خبر داد و افزود: اشتغال فارغ‌التحصیلان جزو اولویت و اهداف ما در این مجموعه بود که در این راستا نیز تمام زیرساخت‌های لازم، کارگاه و تجهیزات را در حد توان برای دانشجویان فراهم کردیم.

وی انحلال مراکز علمی و کاربردی جهاددانشگاهی در پی تصمیمات بالادستی را مایه تاسف خواند و ادامه داد: نام و یاد جهاددانشگاهی توسط دانش‌آموختگان این مرکز زنده نگه داشته خواهد شد.

وی فارغ‌التحصیلی را شروع جدید زندگی برای جوانان دانست و گفت: از اساتید دلسوز و متعهد، مسئولین ذیرربط و خانواده دانشجویان که سال ها در کنار این مجموعه بودند، قدردانی می‌کنم.

فخرالدین جلالی، کارآفرین فارغ‌التحصیل مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز،و مدیرعامل یکی از شرکت های ارتباطی موفق کشور در این مراسم به بیان تجربه‌های خود در حوزه کارآفرینی اشاره کرد و گفت: تخصص و دانش مربوطه مهم‌ترین نکته در ورود به حوزه کسب و کار است.

وی تصریح کرد: در مواجهه با مشکلات نباید ترس و لرز داشته باشیم و همیشه باید به دنبال نوآوری و ایده خلاقانه باشیم.

وی تیم سازی را مهم‌ترین رکن موفقیت در یک کسب و کار دانست و گفت: دانش حقوقی، تامین اجتماعی، سرمایه‌گذاری و بازاریابی از جمله جنبه‌های تیم‌سازی باید باشد.

در پایان این مراسم که با برنامه های مختلف فرهنگی همراه بود، از دانش آموختگان نمونه این مرکز تجلیل شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۸ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403100805491
  • خبرنگار : 50627