محمدرضا جعفری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دو رویداد استارتآپی تقاضامحور، نیازمحور و مسالهمحور در دانشگاه جامعه علمی - کاربردی برگزار کردیم، البته این به آن معنا نیست که توانستهایم به اهدافی که در دانشگاه ترسیم شده است، دست یابیم.
وی ادامه داد: بحث بین صنعت و دانشگاه باید برقرار باشد، یکی از راهکارهای اصلی برای تقویت این موضوع همین سیستمهای فناوری و نوآوری است. برنامهریزیهایی در این راستا انجام شده استف اما با اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی فاصله داریم.
جعفری تاکید کرد: هرچه بین جامعه و دانشگاه و بخشهای صنعت، خدمات و جامعه ارتباط بیشتر باشد، این فاصله کمتر خواهد شد و به اهداف ترسیم شده نزدیکتر خواهیم شد.
وی بیان کرد: به دنبال برگزاری رویدادهای شبکهسازی هستیم، چراکه معتقدم شبکهسازی در بخشهای مختلف جامعه و دانشگاه قطعاً ما را به اهدافی که در راستای سیاستگذاری اشتغال در نظر گرفتهایم میتواند برساند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: یکی از کانالهای این ارتباطگیری دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
جعفری با بیان اینکه دو مرکز علمی کاربردی با رویکرد و تضمین اشتغال در کارخانه های نساجی و داروسازی لرستان برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ایجاد شدند و این مراکز حق توسعه رشته جدید ندارند، افزود: در ۲۹ کد رشته محل، ظرفیتسازی برای ایجاد اشتغال انجام شده است.
انتهای پیام