مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان مطرح کرد

لزوم تقویت فرهنگ و تمدن غنی ایرانی - اسلامی در حوزه تولید پوشاک

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با تاکید بر لزوم تقویت فرهنگ و تمدن غنی ایرانی - اسلامی در حوزه تولید پوشاک، گفت: این ظرفیت در جشنواره ملی مد و لباس زاگرس وجود دارد که با بهره گرفتن از فرهنگ و نمادهای اقوام زاگرس‌نشین، لباس‌های روز اجتماع طراحی و مورد استفاده نسل جوان قرار بگیرند.

اعظم روانشاد امروز، شنبه هشتم دی ماه در جلسه کارگروه مد و لباس استان و برنامه‌ریزی برگزاری جشنواره ملی مد و لباس زاگرس، با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت هستیم، افزود: ۹ دی، یوم‌الله دیگری در تاریخ غرورآفرین و مقاومت ایران اسلامی ثبت و ضبط شد.

وی با اشاره به میزبانی لرستان از جشنواره ملی مد و لباس زاگرس، تاکید کرد: پویا شدن و برگزاری منظم جلسات کارگروه در اولویت قرار دارد که این امر در راستای تحقق اهداف جشنواره موثر است.

روانشاد با بیان اینکه به منظور برگزاری مطلوب جشنواره مد و لباس زاگرس در مسیر دریافت پیشنهادات کارشناسی صاحب‌نظران، اساتید و کنش‌گران این عرصه هستیم، تاکید کرد: کمیته‌های تخصصی مد و لباس ذیل کارگروه تشکیل و با تعامل بیشتر و بهره از نظر متخصصان در راستای هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره گام برداریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان به فرهنگ غنی لرستان و اقوام زاگرس‌نشین در حوزه پوشاک و لباس اشاره کرد و افزود: این ظرفیت در جشنواره ملی مد و لباس زاگرس وجود دارد که با بهره گرفتن از فرهنگ و نمادهای اقوام زاگرس‌نشین، لباس‌های روز اجتماع طراحی و مورد استفاده نسل جوان قرار بگیرند.

وی با تاکید بر لزوم تقویت فرهنگ و تمدن غنی ایرانی - اسلامی در حوزه تولید پوشاک گفت: نسل جوان نسلی است که به زیبایی به عنوان یک مساله فطری علاقه‌مند است. بنابراین لباس‌ها در اجتماع باید طوری عرضه و تولید شوند که مورد استفاده نسل جدید قرار بگیرند.

روانشاد با اشاره به اینکه این جشواره یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی - هنری در سال ۱۴۰۳ است، تاکید کرد:  شورای سیاستگذاری جشنواره مد و لباس زاگرس باید از ظرفیت عظیم فعالان این حوزه استفاده لازم را ببرند.

وی با اشاره به نقش حمایتی، نظارتی و تسهیل‌گری دولت در این جشنواره گفت: رویکرد غالب بر جشنواره مد و لباس زاگرس این است که جشنواره مردمی و با حضور تمام فعالان این حوزه برگزار شود و لباس‌های مورد نیاز بانوان براساس نیاز جامعه و بهره‌گیری از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی طراحی شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به بخش‌های مختلف این جشنواره گفت: بخش‌های ۶ گانه این جشنواره شامل طراحی (مسابقه و نمایش)، علمی، پژوهشی، صنعت و فناوری‌های نوین مناطق زاگرس‌نشین، و انجمن‌ها، موسسات مد و لباس زاگرس‌نشین و نشریات مرتبط با حوزه پوشاک است و امیدواریم بتوانیم با همکاری همه دستگاه‌های عضو کارگروه جشنواره‌ای در تراز فرهنگ غنی استان و اقوام زاگرس‌نشین برگزار کنیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۸ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403100805413
  • خبرنگار : 50176