مراسم رونمایی از کتاب «انتشار و ارائه آثار علمی» برگزار شد

مراسم رونمایی از کتاب «انتشار و ارائه آثار علمی» با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از اهالی علم و قلم در سالن جلسات مرکز نشر دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش ایسنا،  مراسم رونمایی از کتاب "انتشار و ارائه آثار علمی"  که توسط علی اکبر صبوری استاد ممتاز دانشگاه تهران و میترا پیرحقی استادیار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان ترجمه و توسط مرکز نشر دانشگاهی منتشر گردید، با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از اهالی قلم و همچنین همکاران در مرکز نشر دانشگاهی برگزار شد.  

در این نشست که با حضور مترجمان و علاقه مندان اثر و همچنین برخی مدیران و همکاران مرکز نشر دانشگاهی برگزار گردید، حسن سودمند افشار، رئیس مرکز ضمن عرض خیر مقدم به صالحی و نویسندگان اثر و میهمانان مراسم به ایراد سخنرانی در خصوص لزوم انتشار و ارائه اثار علمی پرداخته و در بخش دیگری از سخنان خود گزارشی از عملکرد خود در دو سال مسئولیت‌شان به عنوان رئیس مرکز ارائه داده و از اقدامات انجام شده در طول تصدی ریاست مرکز، افزایش قابل توجه رضایت عمومی و ایفای مسئولیت اجتماعی، افزایش چند برابری درآمدهای اختصاصی، افزایش حدود هفت برابری تولید محتوا، تولید محتوای چندرسانه‌ای، تجهیز، تقویت و نوسازی سخت افزاری زیرساخت ها، استقلال هیات امنای مرکز، تصویب سند راهبردی، تصویب اساسنامه جدید مرکز، افزایش قابل ملاحظه رفاهیات و کمک معیشتی کارکنان مرکز و ... را برشمردند. 

در ادامه نشست سودمندافشار از توجهات وزیر محترم عتف جناب آقای سیمایی صراف، حمایت های وزیر سابق عتف جناب آقای زلفی گل، عنایات معاونان و مدیران وزارت عتف بویژه حمایت های بی دریغ جناب آقای صالحی معاون پژوهشی عتف نسبت به مرکز نشر دانشگاهی تشکر و قدردانی نمودند. ایشان همچنین از مترجمان اثر علی اکبر صبوری و میترا پیرحقی به خاطر انتخاب مرکز نشردانشگاهی برای چاپ اثر ارزشمندشان تشکر و قدردانی کردند.

ایشان در ادامه سخنرانی خود اعلام داشتند: مرکز نشر دانشگاهی همیشه از قدیم به عنوان اولین و معتبرترین برند در نشر کتب دانشگاهی در سطح کشور مطرح بوده و هست و این اتفاق به واسطه زحمات بسیار ارزشمند شما همکاران و عزیزان شاغل در مرکز نشر بوده که توانسته اید با عملکردتان پرچم مرکز نشر را برای همیشه بالا نگه دارید.  پیشنهاد بنده این است که با تکیه به این برند اثرگذار در حوزه نشر کتاب دانشگاهی، این حوزه را بروزرسانی کرده و همسو با تغییراتی که در دنیا در حوزه نشر وجود دارد حرکت کنید. 

صالحی در ادامه این نشست گفت: مرکز نشر می تواند در سیاست گذاری در حوزه چاپ و نشر کتب دانشگاهی بسیار مؤثر باشد و چارچوبی را در سیاست نشر کتاب دانشگاهی ترسیم نماید. ایشان همچنین پیشنهاد نمودند مرکز نشر دانشگاهی در نهضت ترجمه کتاب های فارسی به زبان های دیگر وارد عمل شده و نقش راهبری ایفا نموده و کتاب های ارزشمدی که دنیا به آن نیاز دارد را به زبان های دیگر ترجمه نماید. البته این نگاه، اقتصادی نیست ولی می تواند یک نگاه فوق العاده فرهنگی باشد. 

در ادامه نشست، صبوری مترجم کتاب از حضور جامعه علمی، دانشجویان، علاقمندان و ریاست و همکاران مرکز نشردانشگاهی و بویژه معاون پژوهشی وزارت عتف که در این نشست شرکت داشتند تشکر کردند و اعلام داشتند ترجمه این کتاب حاصل تلاش و کار تیمی دو نفره بوده است. 

وی در ادامه اعلام کردند در خصوص چاپ این کتاب سعی کردیم که به خواننده سه ویژگی را بیاموزیم،آموختن: شیوه ها را یاد بدهیم،‌ توانستن: توانایی را به مخاطب القاء کنیم و  انگیره هایی در خواننده فراهم نمائیم تا از آموخته های خودش در جهت خدمت به جامعه استفاده کند و بتوانیم چگونه مقاله بنویسیم و یا ارائه کنیم.

در پایان جلسه، به هر دو مترجم اثر، به رسم ادب و سپاسگزاری لوح تقدیر اعطاء گردید.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۸ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403100805384
  • خبرنگار : 71974