رسانه‌های عبری: اظهارات نتانیاهو و کاتس مضر است و باید پیشنهادهای حماس را بپذیریم

بحث و جدل در رسانه‌های صهیونیستی پیرامون مذاکرات تبادل اسرا با جنبش مقاومت اسلامی (حماس)، در میان انتقادهای شدید از سطح سیاسی ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، این انتقادات در زمانی حساس مطرح می‌شود، زیرا رسانه‌ها به نقل از کارشناسان و تحلیلگران می‌گویند که اظهارات «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ این رژیم به فرصت‌های دستیابی به یک توافق آسیب می‌زند.

پیشتر کاتس حین گشت زنی در محور فیلادلفیا مدعی شده بود: کنترل امنیتی مرحله پساجنگ غزه در دست اسرائیل باقی خواهد ماند و ارتش قادر خواهد بود از همه روش‌ها استفاده کند.

در همین زمینه، «یارون آبراهام»، خبرنگار امور سیاسی شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در واکنش به این اظهارات گفت مقامات امنیتی اظهارات کاتس و نتانیاهو در روزنامه وال استریت ژورنال را «مضر و غیرضروری» توصیف کرده‌اند.

به گفته آبراهام، این مقامات بر این باورند که موفقیت مرحله اول از توافق تبادل اسرا به این بستگی دارد که جنبش حماس، خروج ارتش اشغالگر در مراحل بعدی را قبول کند.

تردید و شوک

«رفیف دروکر»، تحلیلگر مسائل سیاسی شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی هم معتقد است تردید نتانیاهو در انعقاد توافق تبادل اسرا مانع اصلی است زیرا او در ابتدا تصمیم گرفت برای مرحله اول تبادل اسرا اقدام کند اما به دلیل ترس از عواقب آن، هنوز تردید دارد.

از سوی دیگر، «موریا اسرف وولبرگ»، خبرنگار امور سیاسی همین شبکه صهیونیستی اشاره کرد که به دلیل شکست نخستین توافق برای آزادی اسرای سالخورده، سرویس‌های امنیتی دچار شوک شدند.

این خبرنگار صهیونیستی گفت این شکست منجر به این باور فزاینده شده است که باید پیشنهادات فعلی حماس بدون تلاش برای تحمیل شروط اضافی پذیرفته شود.

اما «یشای کوهن»، تحلیلگر مسائل سیاسی شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی از تکیه بیش از حد به اظهارات حماس در تفسیر موضع رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و گفت برخورد با اظهارات حماس به عنوان حقایق مطلق نشان دهنده ضعف در مدیریت مذاکرات است و باید رژیم صهیونیستی حاکمیت خود را در تصمیم‌گیری‌ها حفظ کند.

تشدید در کرانه باختری

در زمینه دیگر، رسانه‌های صهیونیستی به تشدید در کرانه باختری پرداختند، جایی که سرتیپ «ایوب کیوف»، فرمانده تیپ «منشیه»، در پی انفجار یک بمب دست ساز، جراحات متوسطی برداشت.

«کرمل دنگور»، خبرنگار شبکه «کان۱۱» تأکید کرد که وقایع اخیر نشان دهنده تغییر در تاکتیک‌های مقاومت فلسطین در کرانه باختری است.

سرگرد «داوید لِوی»، فرمانده یگان «خروب» توضیح داد که روش‌های مقاومت در کرانه باختری شبیه به روش‌های مورد استفاده در غزه شده است، مانند استفاده از بمب‌های دست‌ساز و نارنجک.

لوی معتقد است که این تغییر به دلیل ماهیت انتخابی درگیری‌ها در آنجا، چالش بزرگتری برای نیروهای صهیونیستی است.

«امیر بار-شالوم»، خبرنگار نظامی رادیو ارتش اشغالگر هم با اشاره به افزایش استفاده از روش‌های جنگی پیشرفته‌ای است که مقاومت فلسطین از غزه آموخته است، گفت کرانه باختری به غزه تبدیل شده است.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۸ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403100805268
  • خبرنگار : 71592