بهرام سرمست در آیین نکوداشت روز دفاتر اسناد رسمی ضمن گرامیداشت این روز اظهار کرد: کانون سردفتران و دفتریاران به عنوان یک نهاد حرفهای و حقوقی مطرح میشود که نقش حیاتی با نظم بخشی و ساماندهی به نظام ثبتی و حقوقی کشور و استان ایفا میکند.
وی با اشاره به اینکه اولین الزام برای اثربخشی، کارایی و بهرهوری این نهاد صنفی و حقوقی، تقویت ساختار سازمانی و مدیریتی است، افزود: این صنف به یک باز مهندسی سازمانی و مدیریتی نیاز دارد، باید تلاش کنیم تصمیمات شفاف سازی شده و یک برنامهی استراتژیک را عملی کنیم.
وی ادامه داد: دومین الزام توسعهی منابع انسانی و ارتقای مهارتها بوده و کانونها همانند سازمانها نیاز دارند که بازسازی و مهارت افزایی شوند و سردفترداران و دفتریاران باید به طور مستمر از علوم و مهارتهای جدید بهرهمند شده و همواره آموزش مستمر داشته باشند.
سرمست با تاکید بر اینکه سومین الزام برای کارآمدی و اثربخشی نظام سردفترداری و دفتریاری ارتقاء زیرساختهای فناوری و دیجیتال سازی است، اظهار کرد: امروزه عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده و نباید این نظام از غافلهی فناورانه عقب بیفتد.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: نیاز است تا ما بخشی از خدمات خود را بصورت دیجیتال ارائه کرده و تا جای ممکن از مراجعهی حضوری برای دریافت خدمات جلوگیری کنیم.
وی با اشاره به اینکه ضمن ارتقاء سامانههای موجود برای ارائهی خدمات آنلاین نیاز به یکپارچه سازی سامانهها نیز نیاز داریم، بیان کرد: البته باید توجه داشته باشیم که تز آسیبهای فضای سایبری نیز غافل نمانیم.
سرمست افزود: چهارمین الزام تعاملات بین نهادی و ارتباطات موثر است که باید کانونهای سردفتران هم باید با قوهی قضایی و هم نهادهای اجرایی تعامل داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف کانونهای صنفی پشتیبانی از دفاتر اسناد رسمی و دفتریاریها است، بیان کرد: یکی از شیوههای پشتیبانی تدبیر و پیگیری تسهیلات مالی از کانال سیستمهای بانکی و نهادهای حمایتی کننده است تا این دفاتر تامین مالی پایدار داشته باشند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه الزام ششم ارتقاء جایگاه اجتماعی و فرهنگی کانون سردفتران است، تاکید کرد: قضای دفاتر اسناد رسمی در طول تاریخ دچار یک نوع آسیب پذیری به لحاظ خدشه وارد شدن به اعتماد عمومی شده است.
وی تشریح کرد: این دفاتر اسناد رسمی را باید پشتیبانی کنیم که بتوانند در جلب اعتماد عمومی موفق باشند، دفاتر اسناد رسمی کنار وظایف اصلی خود باید در امورات اجتماعی و کارهای خیرخواهانه نیز مشارکت کنند.
وی تاکید کرد: هفتمین الزام نظارت و ارزیابی مستمر از عملکرد دفاتر اسناد رسمی است که باید توسط دستگاه قضایی و... صورت گرفته و سیستمی تشویق و تنبیه برای این دفاتر در نظر گرفته شود همچنین بازخورد گیری از ارباب رجوع و مشتریان را نیز جهت حفظ اخلاق حرفهای دستور کار خود قرار دهیم.
انتهای پیام