سید احمدرضا خضری روز چهارشنبه پنجم دی ماه در آئین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه تبریز، این دانشگاه را یکی از مهمترین و کهنترین نهاد های علمی کشور برشمرد و گفت: دانشگاه تبریز از ارزش زیادی برخورد است و با تربیت هزاران دانشمند برجسته، عمل به مسئولیت اجتماعی، اثرگذاری تمدنی، حرکت در مرز های دانش همانطور که در سند های تاریخی آمده، حل مشکلات جامعه، جریان سازی و در برقراری پیوند سنت دیرینه آموزشی مانند پلی است که مدل سنتی را به مدل پیشرفته و جدید جامعه وصل میکند.
وی انتظارات وزیر علوم از دانشگاه های کشور را تشریح کرد و گفت: وزیر علوم از دانشگاه تبریز انتظار عمل به اصول حرفهای خود را دارد و برای اینکه دانشگاه در تراز جهانی مطرح شود باید به استاندارد های جهانی، اصول اخلاقی و حرفهای کارکنان، کارمندان و تمام ذینفعان پایبند باشد.
وی دانشگاه تبریز را برند پرافتخار برای کشورمان دانست و گفت: این برند قابل فروش نیست و نباید آن را به هر قیمتی به پای افرادی دیگر ریخت.
خضری دانشگاه تبریز را سرمایه جهانی دانست و افزود: دانشگاه تبریز نه تنها سرمایه ملی است بلکه سرمایه جهانی و متعلق به همه جهان است زیرا برای ترویج علم در گوشهای از جهان گام برمیدارد.
وی به ارتقای آزادی عمل هیأت علمی های دانشگاه و کارکنان دانشگاه تاکید کرد و گفت: دانشگاه محل اندیشهورزی، آزاداندیشی، اجرای سیاست های علمی است و باشگاه احزاب نیست.
وی ادامه داد: دانشگاه مهمترین، محبوبترین، بهترین و عزیزترین نخبگان را تربیت میکند.
مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، آقای نصرالله زاده، رئیس سابق دانشگاه تبریز را مردی اخلاق مدار، متواضع، پایبند به ارزشهای اخلاقی، انسانی و انسان تلاشگر با نیت ارتقای دانشگاه عنوان کرد.
خضری همچنین آقای اعلمی را چهره برجسته از نظر تجربه، علم و دانش دانست و گفت: ما در سطح وزارت خانه و همکاران در دانشگاه تبریز باید با همکاری و همیاری خود دکتر اعلمی را در رسیدن به اهداف خود کمک کنند.
انتهای پیام