نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی:

دانشگاه تبریز همواره در طول تاریخ تاثیرگذار و پیشرفت آفرین بوده است

نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه های آذربایجان شرقی دانشگاه تبریز را به جهت قدمت، عظمت و رتبه علمی جزو دانشگاه های کم‌نظیر کشور عنوان کرد و گفت: دانشگاه تبریز همواره در طول تاریخ بسیار تاثیرگذار و پیشرفت آفرین بوده است که به آن افتخار می‌کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین محمد انوری در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه تبریز، بزرگ‌ترین سرمایه این دانشگاه را سرمایه انسانی دانست و گفت: اساتیدی که روزی دانشجو بودند و امروز جزو گنجینه ما و شهرما هستند و کارکنان شریف و دانشجویانی که دوران طلایی خود را در این مجموعه سپری می‌کنند بزرگ‌ترین سرمایه دانشگاه تبریز هستند.

وی به تکریم خانواده بزرگ دانشگاه تبریز تاکید کرد و گفت: انسان خردمند جزو گنجینه های این مرز و بوم شناخته شده و هر مسئولی باید با اخلاق کریمه، صداقت و کرامت با دیگران برخورد کند و در این راستا هر انسانی که با خدمت متقابل روبرو شود، ارج نهاده می‌شود.

وی افتخار دانشگاه تبریز را به شهادت ۲۲ دانشجوی گلگلون کفن این دانشگاه دانست و گفت: آنها دانشجویانی بودند که در راستای دفاع از وطن، اسلام و ایران شهید شدند و ما به هر کسی که در این دانشگاه در مسیر شهدا حرکت می‌کند، افتخار می‌کنیم.

انوری تدین، صداقت، دلسوزی و تجربه را از جمله ویژگی‌های شخصیتی آقای اعلمی، رئیس جدید دانشگاه عنوان کرد و افزود: با توجه به حضور دکتر اعلمی در هیأت رئیسه های مختلف و متفاوت شناخت خوبی که نسبت به ایشان داریم  امیدواریم با هیأت رئیسه جدید روز های خوبی را برای دانشگاه تبریز داشته باشیم.

وی به حمایت تمام و کمال از هیأت رئیسه جدید دانشگاه تبریز تاکید کرد و افزود: اگر تمام مجموعه های دانشگاه کمک‌رسان ریاست دانشگاه نباشد هیچ‌کاری نمی‌توان انجام داد و ما در راستای فتح قله های بلند همراه هیأت رئیسه جدید دانشگاه تبریز خواهیم بود.

نائب رئیس بنیاد حامیان و مجمع خیّرین دانشگاه تبریز نیز در این جلسه گفت: دانشگاه تبریز میراث‌دار ربع رشیدی است و اقداماتی که در این دانشگاه انجام شده و شهدایی که از این دانشگاه تقدیم انقلاب شده است، دانشگاه تبریز را جزو استثنائات قرار داده است.

سعید جلالی ادامه داد: بنیاد حامیان و مجمع خیّرین دانشگاه تبریز که ساختار آن براساس حوزه‌ سرمایه اجتماعی است، سال 1397 و با پیگیری‌های دکتر پورمحمدی رئیس وقت دانشگاه تشکیل یافت و ما سعی کردیم در این مدت، ماهیت کار خیر را بازتعریف کنیم. 

وی خاطرنشان کرد: ما بر این باور هستیم که کار خیر صرفا در خرید جهیزیه، کمک معیشتی به خانواده‌های بی‌بضاعت و ... خلاصه نشده و حمایت از یک پایان‌نامه دانشجویی به مراتب ارزشمند و موثرتر است.

نائب رئیس بنیاد حامیان و مجمع خیّرین دانشگاه تبریز یادآور شد: اقدامات انجام شده در وزارت علوم در خصوص ارتباط با خیّرین آموزش عالی نشان دهنده کوتاه شدن فاصله بین دانشگاه و جامعه است و در واقع یک چراغ راهی از سوی وزارت به سمت خیّرین نشان داده شده است.

وی همچنین اظهار کرد: اکنون دانشگاه تبریز سه نسل فارغ التحصیل دارد و آنچه که حائز اهمیت است، بحث دعوت از سرمایه اجتماعی برای مشارکت در پروژه‌هایی مانند خوابگاه متأهلی است. 

وی در پایان با تاکید بر حمایت کامل بنیاد حامیان و مجمع خیّرین دانشگاه تبریز از دکتر اعلمی در مسئولیت جدید خود، گفت: ما در موضوعات مهمی همچون آب، هوش مصنوعی، محیط زیست و انرژی و همچنین از ایده‌های نورآورانه‌ دانشجویان که مورد تأیید پارک علم و فناوری باشد حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام
 

  • چهارشنبه/ ۵ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403100503744
  • خبرنگار : 50627