مصرف چه میزان بادام موجب کاهش ابتلا به دیابت خواهد شد؟

مصرف آگاهانه از مواد غذایی در پیشگیری از ابتلا به دیابت بسیار مهم است زیرا با این روش می‌توانیم سطح قند خون خود را در میزان استاندارد حفظ کنیم.

مصرف غذاهای خاص در رژیم غذایی برای کنترل قند خون مهم هستند و تغییرات رژیم غذایی، سبک زندگی فعال، اجتناب از مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و انجام فعالیت‌های بدنی منظم مانند پیاده‌روی بعد از غذا برای جلوگیری از افزایش قند خون توصیه می‌شود.

خوراکی‌هایی که باید در رژیم غذایی پیش دیابت گنجانده شود بادام غنی از پروتئین حاوی چربی‌های سالم و سرشار از فیبر است که همگی به تنظیم قند خون کمک می‌کنند.

نتایج تحقیقات جدید نشان داد، افزودن ساده بادام به رژیم غذایی ممکن است به کاهش بار دیابت کمک کند. به‌طور خاص، مصرف یک مشت بادام ۳۰ دقیقه قبل از صبحانه، ناهار و شام، به مدت سه ماه، پیش دیابت را به سطح قند خون طبیعی در تقریبا یک چهارم افراد مورد مطالعه برگرداند که این بهبودی به اندازه مصرف داروهای دیابتی تجویزی است. بنابراین برای تثبیت قند خون و جلوگیری از پرخوری روزانه یک مشت بادام را چه به‌عنوان میان وعده، در سالاد و ماست توصیه می‌شود.

سبزی‌های برگ‌دار مانند اسفناج، شنبلیله و آمارانت، کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارند که آنها را به مکمل خوب برای مدیریت سطح قند خون تبدیل می‌کند. این سبزیجات سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که از سلامت کلی حمایت می‌کنند و شاخص گلیسمی پایین (GI)، آنها را برای مدیریت پیش دیابت بسیار مهم کرده است. ماست یونانی منبع پروتئین و پروبیوتیک برای سلامت روده مفید است. محتوای پروتئین هضم کربوهیدرات را کند خواهد کرد و منجر به آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون می‌شود.

ماست یونانی شیرین نشده را با آجیل یا میوه‌ها به‌عنوان میان‌وعده‌ای مناسب برای قند خون انتخاب کنید. پروتئین‌های بدون چربی مانند ماهی، مرغ، تخم مرغ و حبوبات برای مدیریت قند خون حیاتی هستند.

ماهی، به ویژه انواع چرب مانند سالمون، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که حساسیت به انسولین را بهبود می‌بخشد. برای گیاهخواران، پنیر و توفو فواید مشابهی دارند. گنجاندن این پروتئین‌ها در وعده‌های غذایی می تواند به جلوگیری از افزایش قند خون کمک کنند. غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای، کینوا و جو سرشار از فیبر هستند که جذب قند را کند می‌کنند و شاخص گلیسمی پایین آنها موردی ایده‌آل برای مدیریت قند خون است.

بر اساس نتایج تحقیقات علمی منتشرشده، توصیه شده است روز خود را با بلغور جو دوسر یا برنج قهوه‌ای در وعده‌های غذایی برای انرژی پایدار و کنترل بهتر قند خون آغاز کنید.

بر اهمیت عادات غذایی خوب و گنجاندن این غذاها در برنامه روزانه خود توجه کنید البته فعالیت بدنی نیز به همان اندازه مهم است. حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی، پنج روز در هفته، مانند پیاده‌روی، یوگا یا ورزش‌های متوسط برای کنترل قند خون و جلوگیری از پیشرفت پیش دیابت به دیابت نوع ۲ توصیه می‌شود. با ایجاد این تغییرات غذایی و فعال ماندن، می‌توانید سطح قند خون خود را کنترل و سلامت کلی خود را حفظ کنید. تغذیه متعادل و شیوه‌های پایدار، رویکرد موثر برای مدیریت پیش دیابت است.

نتایج مقاله «اثر مصرف بادام هندی بر گلوکز، انسولین و لیپوپروتئین های سرمی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲» نشان داد که جایگزین کردن میزان ۱۰ درصد کالری دریافتی روزانه با بادام هندی در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌تواند از کاهش کلسترول جلوگیری کند و سبب کاهش انسولین شود از این رو به احتمال زیاد نقش مهمی در کاهش خطر بیماری‌های قلبی - عروقی در افراد دیابتی نیز دارد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403100503693
  • خبرنگار : 50072