ابراهیم کازرونی منفرد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا از برگزاری چهارمین جشنواره «گیله خوراک» خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت که به عنوان شهر خلاق خوراک در یونسکو ثبت شده، فردا، ۶ دی ماه و به مناسبت هفته رشت در تالار مرکزی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در این جشنواره ۱۶ تیم دو نفره از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان حضور دارند، افزود: بعد از بررسی و داوری به پنج تیم برگزیده در هر بخش لوح تقدیر و جوایز ارزنده اهدا میشود؛ مرضیه رهبر، داور جشنواره یونسکو داوری این جشنواره را بر عهده دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان اهداف برگزاری چهارمین جشنواره «گیله خوراک» دانشگاه جامع علمی کاربردی گیلان را احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل گیلانی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی، بازگشت غذاهای سنتی به سبد غذایی مردم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین خانواده دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان عنوان کرد.
وی با اشاره به برگزاری کارگاههای علمی و آموزشی در حاشیه جشنواره گیله خوراک گفت: کارگاههای علمی و آموزشی «پیشگیری از اضافه وزن و چاقی»، «کارآفرینی در گردشگری خوراک»، «الگوی صحیح مصرف غذا» به صورت حضوری و آنلاین با همکاری دانشگاه گیلان و دانشکده علوم پزشکی استان با حضور دانشجویان و کارکنان علاقهمند در این هفته برگزار کردیم.
کازرونی منفرد از شهروندان و علاقمندان به شهر رشت دعوت کرد تا از جشنواره «گیله خوراک» بازدید کنند و طعم خوش غذاهای محلی رشت و گیلان را بچشند.
انتهای پیام