حجت الاسلام مهدی عبدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه امسال ویژهبرنامههای گرامیداشت حماسه ۹ دی با شعار محوری «نهم دی، واکاوی فتنههای جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی» برگزار خواهد شد، افزود: برنامههای بزرگداشت حماسه ۹ دی در دو بخش تبیینی و میدانی به منظور واکاوی و بررسی درسها و پیامهای مهم آن برای مقابله با فتنههای جدید و ممانعت از تحریف این رویداد برگزار میشود.
وی با تاکید بر ضرورت تبیین دلایل شکل گیری حماسه ۹ دی، گفت: برنامههای حماسه ۹ دی از روز جمعه هفتم تا چهاردهم دی به مدت یک هفته در دو بخش تبیینی و میدانی برگزار میشود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای برگزاری ۳۱۳ برنامه به مناسبت گرامیداشت حماسه ۹ دی در هفته بصیرت و میثاق امت با ولایت در کرمانشاه برنامهریزی شده، افزود: برنامههای تبیینی در قالب نشستهای بصیرتی و جلسات گفتگومحور، با حضور اقشار مختلف به ویژه دانشگاهیان و جوانان از هفتم دی ماه آغاز می شود.
وی اضافه کرد: مراسم عمومی گرامیداشت حماسه ۹ دی نیز همزمان با سالروز حماسه ۹ دی در کرمانشاه برگزار میشود که یادآور خروش انقلابی مردم در این روز بوده و با جلوههای حماسی و حضور و تجمع مردمی همراه خواهد بود.
عبدی افزود: مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی در کرمانشاه، صبح این روز در مسجدالنبی(ص) طاق بستان کرمانشاه برگزار میشود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه یادآور شد: مراسم گرامیداشت حماسه ۹ در دیگر شهرستانهای استان نیز برگزار خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه حماسه ۹ دی نیاز به جهادتبیین دارد، گفت: بزرگداشت حماسه ۹ دی فرصتی برای روشنگری و مقابله با تحریف و روایتهای نادرست و تقلیل این حماسه بزرگ است.
وی با بیان اینکه حماسه ۹ دی یکی از رویدادهای مهم و تأثیرگذار کشور است که باید برای نسل امروز تبیین شود، ادامه داد: این روز همچون مناسبتهای دیگر انقلاب با اهمیت است، لذا انتظار میرود ادارات، مدارس و دانشگاهها همکاری لازم را برای بصیرت افزایی در مورد این حماسه ماندگار داشته باشند و برنامههایی را در این راستا اجرا کنند.
عبدی یادآور شد: حماسه ۹ دی در پی فتنه گریهای دشمنان داخلی با تحریک بیگانگان از جمله آمریکا پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ اتفاق افتاد و دشمنان تلاش کردند با مطرح کردن موضوع تقلب در انتخابات، فتنه به پا کنند که با ادامه دار شدن این حوادث تا روز عاشورا و حمله به عزاداران حسینی، مردم پای کار آمده و با حضور پررنگ خود در روز بعد از عاشورا، فتنههای دشمنان را خنثی کردند.
انتهای پیام