یک مسئول در معاونت علمی ریاست جمهوری مطرح کرد:

حل مشکلات کشور با تعامل صنعت و دانشگاه/ استفاده از هوش مصنوعی برای رفع ناترازی انرژی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه برای رفع مشکلات کشور باید ۲ نهاد دانشگاه و صنعت به هم نزدیک شوند، بر ضرورت این تعامل تأکید کرد.

بهروز مینایی بیدگلی در حاشیه برنامه دومین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی و مهندسی نرم‌افزار دانشگاه شیراز، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا بیان کرد: گروه هوش مصنوعی دانشگاه شیراز سابقه ۵۰ سال مهندسی کامپیوتر را دارند و از قدیمی‌ترین کسانی هستند که هوش مصنوعی را در ایران‌ به راه انداختند. 

وی ارتباط صنعت با دانشگاه و حل چالش‌های اساسی کشور را نکته مهمی دانست که در این همایش، مطرح شده و به آن پرداخته می‌شود. 

مینایی بیدگلی بر ضرورت پیوند هوش مصنوعی با دانشگاه و صنعت تأکید کرد و گفت: پیوند بین دانشگاه و صنعت در جوامع امروز از ضروریات است و نزدیکی شدن این دو نهاد با یک‌دیگر می‌تواند از آورده‌ این‌گونه همایش‌ها باشد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: چالش درمان و سلامت یکی از حوزه‌هایی است که دانشگاه علوم پزشکی به آن ورود کرده است تا درمان به شیوه بهتر و سرعت بیشتری پیش برود.

مینایی بیدگلی با بیان اینکه گزارش از شرح‌حال‌ بیماران وقت زیادی را صرف می‌کند، اظهار کرد: نرم‌افزارهای هوش مصنوعی قابلیت تبدیل گفتار به متن را دارد؛ صورت‌جلسه تنظیم می‌کند؛ متن را به صورت خلاصه می‌آورد و حتی پیشنهادهایی نیز در مورد تجویز دارو برای بیمار بیان می‌کنند و در واقع هوش مصنوعی می‌تواند یک دستیار قوی برای پزشک باشد. 

وی با بیان اینکه می‌توان از هوش مصنوعی برای حل چالش‌های ناترازی انرژی استفاده کرد، گفت: این نرم‌افزار می‌تواند گشایشی در توسعه اقتصادی کشور ایجاد کند.

مینایی بیدگلی تصریح کرد: نکته‌ای که به روی آن تأکید داریم این است که اگر قرار باشد، طبق منویات مقام معظم رهبری(مدظله) جزو ۱۰ کشور برتر دنیا، در استفاده از هوش مصنوعی قرار بگیریم، باید اقتدار پیدا کرده و مرجع شویم و اگر این همایش‌ها پیوند قوی برای حل چالش واقعی مشکلات زندگی مردم باشد، این مرجعیت به صورت خودکار ایجاد می‌شود.

وی افزود: این همایش‌ها می‌توانند با چند رویکرد حل مشکلات جامعه، رشد اقتصادی کشور، درآمدزایی، اقتدارآفرینی و خلق ثروت‌ پیش روند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403100503427
  • خبرنگار : 50976