علی حیاتی شامگاه دیروز (سهشنبه ۴ دی ماه) در جلسه گرامیداشت هفته نهضت سوادآموزی، اظهار کرد: نهضت سوادآموزی که به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد، یک انقلاب دانایی در درون انقلاب اسلامی بود که سواد جمعی را در ایران اسلامی گسترش داد و بیسوادی را ریشهکن کرد.
وی با اشاره به ضرورت توجه جدی به نقش زنان در آموزشدهندگی سوادآموزی، افزود: در دوران شاهنشاهی، زنان قربانی تبعیض آموزشی بودند و به دلیل بینشها و نگرشهای نامناسب، زنان امکان یادگیری و سوادآموزی نداشتند. اما با ظهور انقلاب اسلامی و سوادآموزی جمعی، زنان پای کار آمدند و با آموزش عمومی و سوادآموزی، به همجنسهای خود کمک کردند تا علم و دانش را فرا بگیرند.
وی همچنین از تغییرات در برنامهها و ساختار نهضت سوادآموزی، در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: هفته سوادآموزی، برای قدردانی از زحمات و تلاشهای همکاران است. تلاش و زحماتی که به آن اعتقاد و اعتماد داریم و امیدواریم که در گام دوم نهضت سوادآموزی که بر پایه مهارتمحوری است، بتوانیم قدمهای مهمی برداریم.
حیاتی با اشاره به روزشمار چهل و پنجمین سالروز تأسیس سازمان نهضت سوادآموزی، اعلام کرد: در این روزشمار که از یکم دیماه شروع میشود روزهای هفته به شرح ذیل نامگذاری شده است که این روز به عنوان سوادآموزی، رسانه، تبیین و تبلیغ و ترویج مطرح است.
وی با بیان اینکه دوم دی ماه به عنوان سوادآموزی و تکریم از فعالان سوادآموزی و سوادآموزی و بانوان فعال در این عرصه و سوم دی ماه نیز سوادآموزی، مشارکتها، فرهنگ کتابخوانی و تولید است، ادامه داد: چهارم دی ماه با عنوان سوادآموزی و مسئولان و پنجم دی ماه نیز سوادآموزی و تجدید میثاق با آرمانهای امامین انقلاب نامگذاری شده است.
وی با توضیح اینکه ششم دی ماه روز سوادآموزی و فرهنگ ایثار، شهادت و مسئولیتپذیری اجتماعی است، خاطرنشان کرد: هفتم دی ماه نیز سوادآموزی و ترویج فرهنگ نماز و انتظار است.
انتهای پیام