سعید راعی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: به منظور رعایت حقوق مصرفکنندگان و مسافران، گشت مشترک رستورانهای شهری و بینشهری با حضور ادارات دامپزشکی، تعزیرات حکومتی و مسئول بهداشت محیط با هدف نگهداری، تهیه و مصرف فرآوردههای خام دامی انجام شد.
وی با بیان اینکه در بازرسیهای صورت گرفته ۵۰ کیلوگرم گوشت قرمز و سفید فاسد ضبط و در محل به دست متصدی معدوم شد، افزود: همچنین حدود ۱۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ منجمد امانت سپاری شد تا نظر بهتری برای وضعیت آن مقدار انجام شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان در پاسخ به این سؤال که مردم در مراجعه به رستورانها چگونه میتوانند گوشت سالم را از گوشت غیرسالم تشخیص دهند، گفت: بعد از طبخ و پخت به راحتی نمیتوان از نظر ظاهری گوشت فاسد را از سالم تشخیص داد، که اکثراً بعد از مصرف گوشت ناسالم طبخ شده باعث ایجاد مسمومیت غذایی میشود.
راعی به رستوراندارها توصیه کرد: این افراد باید گوشتهای مصرفی خود را از مراکز معتبر و دارای لیبل های بهداشتی تهیه کنند. همچنین بستهبندیهای خود را کوچک و کتابی شکل بگیرند و مواد غذایی مورد نیاز خود را تاریخگذاری کنند.
وی اضافه کرد: رستورانداران اگر قرار است گوشت و یا هر فرآورده دامی را مدت زمان طولانی نگهداری کنند حتماً گوشتهای منجمد را تهیه کنند تا کیفیت گوشت حفظ شود.
انتهای پیام