حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه شهید سلیمانی همواره خود را سرباز وطن می دانست، بیان کرد: سربازی برای اسلام، دین و قرآن یک افتخار و یک هنر و یک اعتقاد است. کسی که با ایمان و اعتقاد به خدای متعال، پیامبران و اسلام حرکت می کند نمی تواند خارج از چارچوب سربازی حرکت کند. سربازی یعنی مطیع صد در صد از ولی امر مسلمین جهان. اطاعت انسان موجب ارتقا و رشد معنوی، علمی و انقلابی و هم موجب اثرگذاری در جامعه اسلامی است. شهید سلیمانی نیز اینگونه بود.
در مکتب سربازی اختلاف و تفرقه در جامعه معنایی ندارد
وی در ادامه اظهار کرد: وقتی انسان سرباز یک فرمانده در پادگان باشد، تمام انسان هایی که در آنجا فعال هستند بایستی مطیع فرمانده خود باشند. بنابراین در این جامعه دیگر دو قطبی سازی معنایی ندارد. نمی شود در جامعه یک عده قبول کنند که سرباز هستند اما بعد با مردم یا سلایق مختلف اختلاف داشته باشند. در جریان سربازی از یک حرکت بزرگ انقلابی هر گونه اختلاف و تفرقه باید کنار برود. در این شرایط وحدت امت مطرح است. ارتباط بین امامت و امت شکل اتحاد و وحدت واقعی را به نمایش می گذارد.
شهید سلیمانی اخلاق و افکار خود را با مقام ولایت تنظیم کرد
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اینکه حاج قاسم از خود همواره به عنوان سرباز یاد می کرد و حتی وصیت کرد روی قبر من نیز همین کلمه را بنویسید، خواست مکتب سربازی و اطاعت از فرماندهی کل قوا و امامان را شکل واقعی دهد. این بیان دیگری از کلام حضرت زهرا (س) است. حضرت زهرا می فرماید که کسانی که از ما اهل بیت اطاعت می کنند این اطاعت امر سربازی موجب تنظیم ساختار و نظامات در جامعه است. از طرفی رهبری و امامت ما ایمن بخش جامعه برای جلوگیری از هر گونه تفرقه و اختلاف است.
وی تاکید کرد: این سربازی است که میتواند ساختار واحدی را در جامعه ایجاد کند و جامعه را به امنیت واقعی برساند. باید به مکتب شهید سلیمانی توجه ویژه کرد. علت اینکه شهید سلیمانی سردار مردمی شد و در دل مردم جای پیدا کرد همان اصل اطاعت پذیری از خدای متعال و رهبری مقام معظم رهبری بود. شهید سلیمانی افکار، اخلاق و رفتار خود را با مقام ولایت تنظیم کرد. این رمز موفقیت شهید سلیمانی بود.
انتهای پیام