آیتالله احمد مروی ۳ دی ماه، در نشست «مسیر روشن انقلاب و مقاومت» که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: مسائل روز حساسیتها و ابهاماتی را به طور طبیعی در ذهن مردم ایجاد میکند. رهبر انقلاب اسلامی به عنوان پرچمدار جهاد تبیین همواره در این شرایط به میدان آمده و هدایت ذهنی جامعه را بر عهده گرفتهاند.
وی اضافه کرد: جهاد تبیین یک مسئولیت همگانی است و به طور مشترک وظیفهای مشترک بر دوش تمام مردم است. جهاد تبیین که رهبر بر آن تاکید دارند به معنای روشنگری فعالانه در مواجهه با مسائل روز مانند چالشهای فکری و تبلیغاتی دشمن است.
مروی ادامه داد: جهاد تبیین در شرایط جنگ نرم دشمن اهمیت بالایی دارد و مسئولان باید با بیان موفقیتها در حالی که دشمن با استفاده از فضای مجازی به ناامید کردن مردم مشغول است، از تفرقهافکنی جلوگیری کنند.
تولیت آستان قدس رضوی با تاکید بر الگوگیری از حضرت فاطمه(س) در جهاد تبیین خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای برجسته حضرت فاطمه زهرا(س) جهاد تبیین است که باید الگوی تمام مردم ما باشد. حضرت هیچ زمانی در دفاع از ولایت و حق کوتاهی نکردند، ایشان با استفاده از کلمات روشنگری میکردند و در دفاع از حقایق از مبارزه فروگذار نمیکردند.
مروی عنوان کرد: ممکن است گفته شود که چرا در سوریه این همه هزینه کردیم و چه دستاوردی به دست آوردیم؟ و جمله تقویت امنیت ایران و منطقه در برابر فتنه تکفیری داعش میتواند پاسخ این سوال باشد. رهبر انقلاب نیز فرموده بودند که اگر ما در سوریه و عراق با داعش مقابله نمیکردیم باید در کشور با آنها میجنگیدیم که یک حقیقت است.
وی گفت: دفاع از امنیت ایران و منطقه یک ضرورت بود. اگر ایران در سوریه و عراق با داعش مقابله نمیکرد، تهدیدات دشمنان و داعشیها به داخل کشور کشیده میشد و از آنجایی که داعش یک جریان وحشی بود جنایات بسیاری در بخشهای مختلف انجام داد و ضربات جبرانناپذیری به اسلام وارد کرد.
تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: ایران در سوریه و عراق حاضر شد تا از گسترش پلیدیهای آمریکا و داعش جلوگیری کند و یک قدم در دفاع از عتبات مقدسه بردارد. کدام مسلمانی میتواند اهانت به حرم اهل بیت(ع) را بپذیرد و تحمل کند. امروز نیز سرکرده حاکمان سوریه اعلام کرد که برای حفاظت از حرمها گروههای ویژهای را تشکیل میدهد و این اقدام نتیجه مقاومت ما در این منطقه بود، چراکه نشان داد در صورت تعرض به حرمها جهان اسلام برپا میخیزد.
مروی اضافه کرد: از دیگر دستاوردهای حضور میتوان به شکلگیری انگاره مقاومت در میان جوانان و ملتها برای مقابله با صهیونیسم اشاره کرد. اسرائیل همیشه خوی تجاوزگری و وحشیگری خود را نشان داده است و حزبالله نیز نشان داد که حتی اگر حسن نصرالله را از دست بدهند، شاکله آنها همچنان پابرجا خواهد ماند. از آنجایی که اسرائیل اهل مذاکره و آتشبس نیست، حتی نتوانست جنگ را ادامه دهد، این در صورتی است که محور مقاومت به مرحلهای از خودکفایی رسید و ایران تنها نقش مشاور را داشت.
وی به مقاومت حزبالله در لبنان و دیگر جبهههای مقاومت اشاره و تاکید کرد: مقاومت در برابر اسرائیل باید اولویت اصلی باشد. در شرایطی که دشمن در تلاش است تا اختلافات داخلی را افزایش دهد، وحدت و مقابله با دشمنان مشترک ضروری است. باید به هر شیوهای که امکان دارد از ناامیدی دوری کرد و به پیروزی ایمان داشت.
رهبر انقلاب بر اهمیت امید و امیدواری تاکید دارند
تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: رهبر انقلاب نیز همچنان بر اهمیت امیدواری و امید تأکید داشتهاند. این امر نه تنها موجب تقویت انگیزه و همبستگی در جامعه میشود، بلکه در برابر مشکلات و چالشها نیروی محرکهای برای حرکت به جلو ایجاد میکند. در همین راستا باید مشکلات شناسایی شده و مسائل به درستی اولویتبندی شوند. نباید مسائل غیر ضروری در مرکز توجه باشند، به عنوان مثال امروز مسئله اصلی ما فیلترینگ یا لایحه خاصی نیست و فهم عمیق و درک درست از نیازهای امروز از اهمیت بالاتری برخوردار است.
مروی عنوان کرد: امروزه اعتماد مردم به رهبری و حاکمیت، اصلی اساسی است و اگر ما رهبر را ولیفقیه میدانیم باید مراقب باشیم که نه جلوتر از رهبری و یا نه عقبتر از ایشان باشیم. همچنین تمام مسئولین ما باید تمام تلاش خود را در جهت جلب رضایت مردم انجام دهند و در کنار بیان مشکلات از موفقیتها نیز صحبت کنند تا اعتماد مردم نیز تقویت شود.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) فرمود «اگر این انقلاب ضربهای بخورد، اسلام تا ۵۰۰ سال نمیتواند به پا خیزد»، با توجه به این مورد باید از اختلافات دوری کرد.
انتهای پیام