زهرا بهروز آذر، امروز سوم دیماه در در مراسم گرامیداشت مقام زن و مادر که در جریان برگزاری هفته فرهنگی شهر خمین در بیت تاریخی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه امروزه ما کمتر از سیره زندگی حضرت فاطمه(س) بهره میگیریم در حالی که بایستی از شخصیت ایشان و رابطهای که با خانواده خود داشتند الگو بگیریم.
وی با بیان اینکه خلق و رفتار صحیح مادر، باعث تربیت فرزندانی شایسته و صالح میشود، افزود: یک مادر باید به همه فرزندانی که در جامعه زیست میکنند توجه کند.
بهروز آذر تصریح کرد: با ابتکار رهبر کبیر انقلاب، ولادت حضرت زهرا(س) به عنوان روز زن نامگذاری شده است و همه مردم برای بزرگداشت این روز تلاش میکنند. باور دولت وفاق بر این است که اگر میخواهیم ایران را قوی و مقتدر ببینیم برای پرواز به این نقطه به دو بال زنان و مردان نیاز داریم. برای پرواز به هر دو بال احتیاج داریم و باید از تمام ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور در این مسیر استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه زنان نیمی از جمعیت جامعه هستند، گفت: ۶۱ درصد ورودیهای دانشگاهها، ۷۰ درصد کادر درمان و ۶۰ درصد کادر آموزش و پرورش از بانوان هستند. ۲۴ درصد اختراعات ثبت شده کشور مربوط به بانوان است، این در حالی است که میانگین جهانی ثبت اختراعات بانوان بین ۱۴ تا ۱۷ درصد است.
بهروز آذر تصریح کرد: زنان ایران، زنانی هستند که در انقلاب اسلامی دوشادوش مردان و چه بسا بیش از مردان در عرصه انقلاب حضور داشتند. زنان در دوران دفاع مقدس نیز دوشادوش مردان از کشور دفاع کردند.
وی با اشاره به ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده در کشور گفت: زنان ایران بار مسئولیت را به دوش کشیدند تا ایران به عنوان گوهری تابان در سطح جهان بدرخشد.
بهروز آذر با تاکید بر اینکه بانوان در اولویت دولت چهاردهم هستند، تصریح کرد: امروز برای اولین بار در استان مرکزی یک خانم در مقام بخشداری شهرستان خمین منصوب شد. ما در سطح کشور بیش از ۷۰ انتصاب در حوزه زنان داشتیم که خیلی از این انتصابات برای اولین بار بود. این انتصابات بر اساس عدالت استحقاقی و شایستگیها بوده است.
وی با بیان اینکه زنان توانستند پله پله در نظام جمهوری اسلامی رشد کنند و در کنار مردان بار کشور و مسائل اقتصادی را به دوش بکشند، گفت: اصلیترین دغدغه ما در حوزه بانوان، توسعه کارآفرینی برای بانوان است. خواست زنان استقلال مالی بیشتر است برای اینکه از خانواده خود حفاظت کنند، در کنار همسران خود باشند و فرزندانشان رفاه بیشتری داشته باشند.
بهروز آذر با تاکید بر ضرورت ارتقاء ظرفیتهای شناختی و مهارتهای بنیادین بانوان گفت: اگر فردی میخواهد در عرصه کارآفرینی و کسب و کار موفق باشد باید نگرش مثبت، امیدبخش و نگاه به حل مسئله داشته باشد که در این راستا باید از ظرفیتها و مهارتهای روانشناسی و کسب و کار استفاده کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: ما باید روی مهارتهای فروش، بازاریابی دیجیتال، برندینگ و ارتباط با مشتری در حوزه بانوان کار کنیم. این موضوعات را در خمین و استان مرکزی به عنوان پایلوت انجام میدهیم.
وی با تاکید بر تامین مالی در حوزه اشتغال بانوان گفت: ظرفیتهایی در این حوزه باز شده که قصد داریم این ظرفیتها را حفظ کرده و توسعه دهیم. ما قصد داریم بانوان را به بهترین نسخه خودشان تبدیل کنیم. خیلی از موارد در حوزه بانوان در قانون جوانی جمعیت و قوانین اداری و استخدامی دیده شده است.
بهروز آذر تاکید کرد: در تمامی دستگاهها آن چیزی که به عنوان قانون تصویب شده باید اجرایی شود. اگر خواسته بانوان در قالب قانون نیست میتوانیم در دولت در قالب شیوهنامهها و آیین نامههایی آنرا مصوب کنیم یا در قالب لایحه به مجلس ارائه دهیم.
وی با تاکید بر اینکه دولت وکیل مردم است، گفت: ظرفیتهای دولت محدود است و ما در دولت سعی داریم تسهیلگر باشیم. با خرد و گفتوگوی جمعی میتوانیم برای خیلی از مسائل راه حل پیدا کنیم. بانوان، هیات اندیشهورز محلی تشکیل دهند و راه حل ویژه مشکلات شهرستان و استان خود را پیدا کنند و موضوعات را احصا کنند تا برای مناسبترین راهکارها به اجماع برسیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در جریان سفر به استان مرکزی به اتفاق استاندار و جمعی از مسئولین با حضور در بیت قدیمی و زادگاه امام خمینی(ره) در شهر خمین، با آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرد.
وی همچنین با حضور در گلزار شهدا و قطعه بانوان شهید، ضمن قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.
انتهای پیام