مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری فارس:

استان فارس مقام برتر کشور در جذب تسهیلات تبصره ۱۸ را کسب کرد

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری فارس بیان کرد: استان فارس مقام برتر کشور در جذب اعتبارات تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ را کسب کرد.

سیدمهدی خادمی امروز، دوم دی‌ماه گفت: هر سال بنا به پیشنهاد دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان به منظور تامین بخشی از منابع مالی طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زا تسهیلاتی در قالب‌های مختلف در قانون بودجه پیش‌بینی و توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی و براساس شاخص‌های خاصی بین استان‌ها توزیع می‌شود.

وی افزود: در سال مالی ۱۴۰۰ مبلغ ۱۳ هزار و ۷۸۵ میلیارد ریال سهمیه ابلاغی استان فارس بوده که با بررسی همه جانبه ۱۲ دستگاه اجرایی استان تعداد ۳ هزار و ۷۴۶ طرح برای جذب تسهیلات تخصیص داده شده معرفی شدند.

خادمی ادامه داد: از طرح‌های معرفی شده، ۱۰۳۲ طرح به علت عدم وجود شرایط و مشکلات خاص از طرف بانک‌های عامل برگشت داده شدند و ۱۸۴۳ طرح به مبلغ  ۲۲ هزار و ۶۰۵ طرح تصویب و مورد پذیرش بانک‌های عامل استان قرار گرفت و منجر به انعقاد قرارداد به سهمیه ابلاغی به میزان ۱۳۶ درصد شد. 

مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری فارس بیان کرد: تسهیلات ابلاغی تبصره ۱۸ در چند جزء با جامعه هدف مشخص تعیین و ابلاغ می‌شود که در سال ۱۴۰۱ برای حمایت از نهادهای حمایتی در ایجاد اشتغال برای افراد زیر پوشش در قالب طرح خوداشتغالی و کارفرمایی تسهیلات پرداخت می‌شود. 

وی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ از ۱۱ بانک عامل و صندوق‌های اعتباری به جز یک بانک تمام بانک‌های استان موفق به پرداخت بیش از ۱۰۰ درصد از سهمیه ابلاغی به متقاضیان معرفی شده ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان شدند.

خادمی تصریح کرد: با توجه به بررسی عملکرد استان‌ها در سال ۱۴۰۱ استان فارس موفق به کسب مقام سوم کشور شد و در سال ۱۴۰۲ نیز برای تامین مالی اشتغال‌زایی بخش آسیب‌پذیر جامعه که غالباً بین دهک‌های ۱ تا ۵ درآمدی جامعه قرار دارند در قالب جزء ۴ بند ب تبصره ۱۸ مبلغ ۲۸ هزار و ۱۴۸ میلیارد ریال سهم ابلاغی استان بوده که به تعداد ۱۴ هزار و ۶۸۷  طرح اشتغال‌زایی به مبلغ ۲۰ هزار و ۴۹  میلیارد ریال به بانک‌های استان معرفی شدند.

این مقام ارشد اقتصادی استان ادامه داد: با بررسی‌های به عمل آمده ۷۱ درصد از سهمیه ابلاغی استان به مبلغ ۲۰ هزار و ۴۹  میلیارد ریال جذب و به متقاضیان پرداخت شده که سازمان‌ها و نهادهای حمایتی از جمله بنیاد علوی، ادارات کل بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) بهترین عملکرد را در جذب اعتبارات به خود اختصاص دادند. 

وی بیان کرد: جهت ادامه فقرزدایی از جامعه کم برخوردار در سال جاری نیز ۱۲ هزار و ۹۰۶ میلیارد ریال در قالب جزء ۳ بند ب تبصره ۲ به استان فارس تخصیص داده شده که ۸ هزار و ۷۸۲  طرح متقاضیان به مبلغ ۱۳ هزار و ۳۳ میلیارد ریال تشکیل پرونده شده و در بانک‌های عامل استان درحال بررسی و کارشناسی است.

مدیرکل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری فارس اظهار کرد: با توجه به شروع روند و فرایند شناسایی و بررسی طرح‌های پیشنهادی از مهرماه سال جاری تعداد ۷۰ پروژه مختومه شده است و تاکنون به ۲ هزار و ۱۱۰ متقاضی ۲ هزار و ۶۲۱ میلیارد ریال پرداخت شده که این رقم ۲۰ درصد سهمیه ابلاغی استان را شامل و پیش‌بینی می‌شود با اقدامات و پیگیری‌های در حال انجام، تا پایان سال مالی این درصد افزایش قابل توجهی داشته باشد.

وی اضافه کرد: جزءهای دیگر تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در استان به ۱۳ دستگاه اجرایی و اقتصادی و بانک‌های عامل ابلاغ شده که ادارات کل و سازمان‌های مربوطه در حال پایش و تعیین اولویت‌های پرداخت تسهیلات از منابع مذکور هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، خادمی در پایان گفت: متقاضیان تسهیلات اشتغال‌زایی باید صرفاً به دستگاه‌های اجرایی مرتبط که از آن مجوز اخذ کرده‌اند مراجعه و تقاضای تسهیلاتی خود را ارائه دهند و از مراجعه مستقیم به بانک‌ها یا دیگر مراجع مدیریتی خودداری کنند. 

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲ دی ۱۴۰۳ / ۲۰:۱۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403100201450
  • خبرنگار : 50976