عیسی فلاحی در گفتوگو با خبرنگاران با اعلام اینکه تاکنون ۱۰۰ اثر به جشنواره ارسال شده است، اظهار کرد: با توجه به تماس شماری از همکاران رسانه های برخط و غیر برخط، به دلیل تعطیلی هفته گذشته مهلت ارسال آثار تا دهم دی ماه تمدید شد.
وی از همکاران خواست که زمان بارگذاری آثار را به دقایق روزهای آخر مهلت آثار موکول نکنند، چرا این زمان هرگز تمدید نخواهد شد.
فلاحی ادامه داد: تمام روزنامه نگاران، نویسندگان، خبرنگاران و عکاسهای شاغل در مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری میتوانند آثار خود را برای شرکت در این رقابت رسانهای مطبوعاتی به دبیرخانه خانه مطبوعات استان ارسال کنند.
وی با اشاره به اهداف جشنواره افزود: ایجاد رقابت سالم برای تعالی بخشی حرفه ای اهالی رسانه، افزایش اعتبار و تاثیر رسانهها در معادلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه، توجه ویژه به بازتاب آثار و اثربخشی آنها، سوق دادن اهالی رسانه به سمت مطالبه گری و قدرت بخشی رسانهها و گرایش رسانهها به تولید محتوا و اثر بخشی به آثار بخشها و محورها از اهداف این جشنواره است.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با بیان اینکه بخش اصلی جشنواره با رویکرد مطالبهگری و اثرگذاری و بخش جنبی با رویکرد شعار سال و جنگ غزه برگزار می شود، گفت: قالبهای بخش اصلی ۶ مورد شامل یادداشت، خبر، گزارش مکتوب خبری و غیرخبری، مصاحبه عکس (تک عکس و گزارش تصویری) طراحی و صفحه آرائی است.
وی همچنین به شرایط شرکت در جشنواره اشاره کرد و افزود: بازه زمانی آثار برای شرکت در چهارمین جشنواره استانی مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی از اول آذر ۱۴۰۲ تا پایان آبان ماه ۱۴۰۳است.
فلاحی اضافه کرد: نام صاحب اثر باید در کنار اثر منتشر گردد و در صورت عدم درج نام، تایید کتبی مدیر مسئول الزامی است، ضمن اینکه صاحب اثر باید از وصول آثار به دبیرخانه اطمینان حاصل کند.
وی یادآور شد: شرکت کنندگان میتوانند حداکثر در ۲ قالب و در هر قالب حداقل سه اثر ارسال کنند و شرکت کنندگانی که کمتر از سه اثر در هر قالب یا رسته به دبیرخانه ارسال کنند از مرحله داوری جشنواره حذف خواهند شد.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ادامه داد: آثاری که با تشخیص نادرست قالب (توسط صاحب اثر) ثبت شود، وارد بخش داوری نخواهد شد،به عنوان مثال اگر خبرنگاری مصاحبه را به جای گزارش بفرستد، توسط دبیرخانه اثر یا آثار حذف می شود.
وی در ادامه افزود: آثار باید در صفحات اصلی یا ویژه نامهها (مشروط به ذکر نام نشریه و شماره سریال نشریه) منتشر شده باشد و در خبرگزاری ها و پایگاه های خبری هم باید لینک مطلب پیوست شود، ضمن اینکه آثار ارسالی باید خوانا و شفاف باشد، در غیر این صورت داوری نخواهد شد.
فلاحی با تاکید بر اینکه هر اثر باید فرم مشخصات جداگانه داشته باشد، گفت: آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره ۱۰ آذر ۱۴۰۳ است و آثار از طریق سایت جشنواره به نشانی www.kurdestan.pressfestival.ir در فرمت pdf بارگذاری شود و شرکت کنندگان رسانه های مکتوب افزون بر ارسال پی دی اف صفحه مطلب، باید عکس صفحه نسخه چاپ شده را نیز به پیوست ارسال کنند.
وی اظهار کرد: تمام آثار باید در رسانههای دارای مجوز از هیات نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده باشد و شرکت کنندگان در بخش عکس اعم از تک عکس یا گزارش تصویری باید علاوه بر نسخه الکترونیک، اصل اثر را نیز به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: آثار تحویلی مسترد نخواهد شد و دبیرخانه این اختیار را دارد که در صورت امکان آثار برتر را به صورت ویژه نامه منتشر کند.
وی تاکید کرد: چنانچه تعداد شرکت کنندگان و آثار در هر بخش به حد مجاز و (حداقل ۲ برابر تعداد برندگان) نرسد، آثار مربوطه از گردونه رقابت حذف خواهد شد.
فلاحی ادامه داد: آثار منتشر شده در نشریات داخلی (بولتن ها) مورد پذیرش نخواهد بود و در صورت ارسال آثار بیشتر از حد مجاز توسط صاحب اثر، دبیرخانه، آثار دریافتی را به صورت تصادفی انتخاب و بقیه را حذف خواهد کرد.
وی همچنین به داوران جشنواره اشاره کرد و گفت: داوران جشنواره از بین روزنامه نگاران برجسته کشوری انتخاب خواهند شد و تمام آثار به صورت کدگذاری شده تحویل داوران می شود و هیچ داوری نام صاحب اثر را متوجه نخواهد شد.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد کردستان یادآور شد: ارسال آثار در بخش جنبی حتما باید مربوط به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم وجنگ غزه باشد، در غیر این صورت برای داوری ارسال نمیشود.
انتهای پیام