مرتضی کفیل در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پس از ورود دستگاه سیتیاسکن و دستگاه انژکتور در سال ۱۳۹۹ به بیمارستان شهید بهشتی اردستان پرسنل بیمارستان مدام در حال ارتقا سطح نرمافزاری تصویربرداری در بیمارستان بودهاند.
وی با بیان اینکه یکی از روشهای تصویربرداری پیشرفته بررسی وضعیت رگهای خونی از طریق سیتیاسکن است که همیشه با چالشهای مختلفی در این بیمارستان مواجه بود، افزود: با تلاش پرسنل بخش رادیولوژی و آموزش بیمارستان برای اولین بار روش سیتیاسکن آنژیوگرافی موفقیتآمیز انجام شد و به تأیید کارشناسان و متخصصین ذیربط رسید.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان گفت: انجام سی تی آنژیوگرافی در تشخیص بیماریهای عروقی به خصوص بیماریهای مادرزادی قلب و عروق و همچنین بیماریهای کرونری بسیار کاربردی است.
کفیل تصریح کرد: بیمارستان شهید بهشتی اردستان اکنون نیاز دارد که نیروهای انسانی کار فنی یاد بگیرند و سطح خدمات خود را افزایش دهند تا مراجعهکنندگان به شهرهای اطراف مراجعه نکنند.
اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای خرید تجهیزات بیمارستان
وی با بیان اینکه اکنون سطح تجهیزات بیمارستان اردستان در وضعیت قابل قبولی قرار دارد، گفت: البته بخشی از تجهیزات بیمارستان فرسوده شده که با تلاش نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی به تازگی مبلغ ۳۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات به بیمارستان اختصاص داده شد تا بتوانیم بخشی نیازهای آزمایشگاهی را تأمین کنیم.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر همسو و همدل نبودن نیروهای بیمارستان مهمترین چالش این مرکز درمانی است، ادامه داد: باید تلاش کنیم تا انگیزه خدمات و اتحاد و وفاق در بین نیروهای تمامی بخشها از خدمات تا نیروهای تخصصی تقویت شود.
کفیل در پاسخ به این سؤال که با وجود همه خدماتی که در بیمارستان انجام میشود، ولی همچنان شاهد اعزام بیمار به دیگر شهرها هستیم، خاطرنشان کرد: هیچگاه نمیتوانیم ادعا کنیم که اعزام بیمار به دیگر شهرها به صفر برسد ولی میتوانیم تعداد آنها را خیلی محدود کنیم. البته اکنون بعضی از تجهیزات مانند دستگاه ام آر آی در این بیمارستان وجود ندارد و مجبور هستیم بیمارانی که نیاز به جراحی مغز و اعصاب و اعمال پیشرفته ارتوپدی دارند را اعزام کنیم.
وی با بیان اینکه به تازگی با توجه به نیازی که داشتیم و مطالبه مردمی که وجود دارد نماینده مردم اردستان در مجلس وعده دادند دستگاه «ام آر آی» را برای بیمارستان بگیرند، گفت: اکنون به طور میانگین روزی یک اعزام بیمار به مرکز استان داریم، ولی باید همین مقدار کمتر شود. تجهیزات اعزام بیمارستان قابل قبول است که باید تلاش کنیم تا این مقدار به کمترین مقدار خود برسد.
انتهای پیام