یوسف یوسفی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: علت خاموش شدن کلی ایستگاه سنجش خیابان میرزای شیرازی اراک یا خاموش شدن شاخص SO۲ ایستگاه در بعضی روزها این است که چون این ایستگاه در کنار خیابان واقع شده است دائما قطعات آن دزدیده میشوند و ما روزانه مجبوریم قطعات آن را جایگزین کنیم.
وی با بیان اینکه به دلیل قدیمی بودن این ایستگاه، جابجایی آن هزینهبر است و توجیه اقتصادی ندارد، افزود: درصدد هستیم با گذاشتن چند دوربین در اطراف این ایستگاه از دزدیده شدن قطعات آن جلوگیری کنیم.
یوسفی در رابطه با علت خاموشی ایستگاه سنجش آلودگی هوای پالایشگاه شازند گفت: خاموش و روشن شدن این ایستگاه دست خود پالایشگاه است و ما نیز در این خصوص مطالبهگر هستیم ولی متاسفانه مسئولان پالایشگاه گوش نمیدهند.
وی در خصوص ایستگاههای سنجش خریداری شده شهرداری اراک نیز اظهار کرد: از بهار سال گذشته در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مصوب شد که شهرداری اراک پنج ایستگاه سنجش آلودگی هوا خریداری کند ولی از سال گذشته تا به امروز تنها برای خرید یک ایستگاه تامین اعتبار شده و چهار ایستگاه دیگر در مرحله اقدام برای خرید هستند. امیدواریم این یک ایستگاه خریداری شده هرچه زودتر نصب شود تا دقت اطلاعات ما بیشتر شود.
یوسفی در رابطه با فعال شدن مجدد ایستگاههای سنجش آلودگی هوا در دانشگاههای علوم پزشکی اراک و ساوه گفت: یک شرکتی در سالهای گذشته این دو ایستگاه را خریداری کرده بود ولی اطلاعات آنها داخل شبکه سراسری سنجش قرار نمیگرفت چون استاندارد و تاییدیه سازمان محیط زیست را نداشتند ولی با پیگیریها و بروزرسانی این ایستگاهها توسط شرکت مربوطه، سرانجام ایستگاهها تاییدیه سازمان محیط زیست را گرفتند و اطلاعات آنها داخل شبکه قرار گرفت.
وی اضافه کرد: ایستگاههای دانشگاه علوم پزشکی اراک و ساوه فقط میزان ذرات معلق ۲.۵ و ۱۰ میکرون در هوا را اندازهگیری میکنند و دقت آنها مشابه ایستگاههای قدیمی است. پنج ایستگاه دیگر نیز مشابه این دو ایستگاه هستند که باید بهروز شوند و داخل شبکه قرار بگیرند. این ایستگاهها میتوانند در سایر شهرستانهای استان به کار گرفته شوند و در فصل بهار و تابستان که مشکل ریزگردها را داریم قابل استفاده خواهند بود.
انتهای پیام