مهدی تاجآبادی یکشنبه دوم دی ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه برخورد با چاههای غیر مجاز بدون اغماض و به سرعت انجام میشود، اظهار کرد: هدفگذاری سالجاری برای انسداد چاههای غیر مجاز در شهرستان ملایر ۸۰ حلقه است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۴ حلقه چاه غیر مجاز نسبتاً عمیق که داری حکم قضایی بود مسدود شده است، تصریح کرد: با انسداد این تعداد چاه غیر مجاز از برداشت بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب از منابع آب زیرزمینی جلوگیری شده است.
وی عمق انسداد این تعداد چاه غیر مجاز را ۱۲۰۰ متر دانست و افزود: روند انسداد در شهرستان در هر بار سردی هوا متوقف نخواهد شد و به محض صدور احکام قضایی، چاه غیر مجاز مسدود و مسلوب المنفعه میشوند.
تاجآبادی از سال۹۳ تاکنون ۶۶۳ حلقه چاه در شهرستان مسدود شده است، تصریح کرد: با انسداد این تعداد چاه از برداشت غیر مجاز ۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب از منابع آب زیرزمینی جلوگیری شده است.
وی عمق انسداد تعداد چاههای غیرمجاز را تقریباً ۲۵ کیلومتر دانست و افزود: در سالجاری دو کارگاه تولید دستگاههای حفاری غیرمجاز در سطح شهرستان توقیف و متخلفین به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
مدیر منابع آب شهرستان ملایر در پایان از مردم استان بهویژه کشاورزان شهرستان، درخواست کرد: با اطلاعرسانی تخلفات حوزه آب ما را در حفاظت از منابع آبی استان همراهی کنند.
بهگزارش ایسنا، ماده ۴۵ قانون توزیع عادلانه آب اشخاص زیر علاوه بر اعاده وضع سابق و جبران خسارت وارده محکوم میشوند:
الف - هر کس عمداً و بدون اجازه دریچه و مقسمی را باز کند یا در تقسیم آب تغییری دهد یا دخالت غیر مجاز در وسایل اندازهگیری آب کند یا به نحوی از انحاء امر بهرهبرداری از تاسیسات آبی را مختل سازد.
ب - هر کس عمداً آبی را بدون حق یا اجازه مقامات مسئول به مجاری یا شبکه آبیاری متعلق به خود منتقل کند و یا موجب گردد که آب حق دیگری به او نرسد.
ج - هر کس عمداً به نحوی از انحاء به ضرر دیگری آبی را هدر دهد.
د - هر کس آب حق دیگری را بدون مجوز قانونی تصرف کند.
ه- - هر کس بدون رعایت مقررات این قانون به حفر چاه و یا قنات و یا بهرهبرداری از منابع آب مبادرت کند.
انتهای پیام