اینترنت پرسرعت سازمانی؛ کلید موفقیت کسب‌وکارهای پیشرفته

سرعت و پایداری همچنین اتصال دائمی و بدون اختلال اینترنت، به عنوان یکی از ارکان اساسی موفقیت سازمان و شرک‌ها تلقی شده و از آن به عنوان ابزاری برای نیل به اهداف سازمان‌ها یاد می‌شود. سازمان‌هایی که بتوانند به اینترنت مناسب و بهتری دسترسی داشته باشند و از آن کمک گیرند، در زمان کوتاه‌تری مسیر موفقیت خود را طی می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از تک نت، نباید از این نکته غافل شد که سازمان‌ها و شرکت‌ها به خصوص آن دسته که نیاز به بررسی اطلاعات مهم و دقیق و پردازش آن‌ها در زمان کوتاه‌تری دارند، میبایست از نوع خاصی از اینترنت بهره ببرند که یکی از آن‎ها اینترنت سازمانی است. در واقع اینترنت پرسرعت سازمانی، راهکاری برای بهبود عملکرد تیم‌های کاری، ارتباطات بین واحدهای گوناگون و افزایش بهره‌وری کل سازمان است.
اینترنت سازمانی به نوعی اتصال اینترنتی اختصاصی و پر سرعت اشاره دارد که به‌طور ویژه برای نیازهای کسب‌وکارها و سازمان‌ها طراحی شده است. برخلاف اینترنت خانگی که به طور مشترک توسط افراد مختلف استفاده می‌شود، اینترنت سازمانی با هدف ارائه سرعت بالا، پایداری بیشتر و امنیت بالاتر برای پشتیبانی از فعالیت‌های حرفه‌ای و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بنابراین می‌توان ادعا کرد که اینترنت سازمانی، نوعی از خدمات مقیاس پذیر است که می‌تواند برای هر سازمان از کوچک تا بزرگ کارایی داشته باشد. 

تک نت با ارائه سرویس‌های اینترنتی سازمانی و خانگی، گام موثری در جهت حفظ ارتباطات دیجیتال بدون اختلال برداشته و تلاش می‌کند بهترین سرویس‌ها را به مشتریان و کاربرانش ارائه دهد. 

اینترنتی برای سازمان‌های حرفه‌ای

اینترنت سازمانی، نوعی از اینترنت بدون حجم و نامحدود است که بر پایه پهنای باند اختصاصی به سازمان‌ها ارائه می‌شود. سازمان‌ها در صورت استفاده از این نوع سرویس، پهنای باندی جدا از شبکه اینترنت همگانی (و یا اشتراکی) خواهند داشت که می‌تواند سرعت دسترسی به داده‌ها و اطلاعات را برای آن‌ها افزایش دهد.

اینترنت سازمانی برای آن دسته از کسب و کارهایی که نیاز به پردازش اطلاعات زیادی در یک بازه زمانی کوتاه دارند، مانند صندوق‌های سبدگردانی و شرکت‌های بورسی، بسیار مفید است. 

ویژگی‌های اینترنت سازمانی تک نت 

اینترنت سازمانی همانطور که از اسمش پیداست، ویژگی‌هایی دارد که آن را با اینترنت خانگی متمایز می‌کند. اگرچه مهمترین تمایز آن در مقیاس‌پذیری و رفع نیازهای مهمی همچون پردازش داده‌های حجیم در زمان کوتاه‌تری است، اما نباید از این نکته غافل شد که امنیت، پایداری بالا و اتصالی یکپارچه از جمله مهمترین ویژگی‌هایی است که باعث می‌شود سازمان‌ها حتی پیش از آنکه مقیاس خود را افزایش دهند، در خصوص اینترنت سازمانی خود تصمیم می‌گیرند. در ادامه به برخی از ویژگی‌های اینترنت سازمانی تک نت اشاره می‌شود؛ 

سرعت بالا و پایداری در اتصال؛  با اینترنت پرسرعت سازمانی تک نت یا همان پهنای باند اختصاصی، سرعت انتقال داده‌ها بالا و از سویی به دلیل پردازش همزمان اطلاعات حجیم، سازمان‌ها به راحتی می‌توانند از نرم‌افزارهای بومی خود حتی با حجم بالا نیز استفاده کنند. 

برقراری ارتباطات آنلاین بدون اختلال و قطعی نیز از دیگر مواردی است که پایداری در اتصال برای افراد ایجاد میکند. 

امنیت بالا: در اینترنت سازمانی تک نت از لایه‌های امنیتی پیشرفته‌ای مانند فایروال‌ها، سیستم‌های تشخیص و جلوگیری از نفوذ و رمزنگاری داده‌ها استفاده شده تا امنیت داده‌ها و اطلاعات سازمان‌ها و کاربرانشان تامین شده و از آن‌ها محافظت شود. 

مناسب برای تمام سازمان‌ها: اینترنت سازمانی یا پهنای باند اختصاصی تک نت، به‌گونه‌ای طراحی شده تا بتوانند نیازهای شبکه‌ای و پیچیده همچنین ارتباطات داخلی خود را بدون نگرانی از قطعی و اختلال، ساماندهی کنند. 

پشتیبانی تخصصی از سازمان‌ها: سازمان‌ها در صورت استفاده از اینترنت سازمانی تک نت از پشتیبانی فنی و تخصصی شرکت در تمام ساعات شبانه‌روز و روزهای هفته بهره‌مند خواهند شد. 

ظرفیت اینترنت سازمانی؛ هر آنچه که شما بخواهید

میزان ظرفیت اینترنت سازمانی، مهمترین موردی است که هر سازمان پیش از خرید و یا فعال‌سازی، آن را مورد توجه قرار می‌دهد و به مقدار پهنای باند و توانایی شبکه اینترنت برای پشتیبانی از حجم داده‌ها و درخواست‌هایی است که سازمان از اینترنت خود دارد، گفته میشود. بنابراین می‌توان ادعا کرد که ظرفیت اینترنت سازمانی، نشان‌دهنده توانایی شبکه در ارائه سرعت و حجم مناسب برای پاسخگویی به نیازهای اینترنتی یک سازمان است. 

این ظرفیت رابطه مستقیمی با تعداد کاربران، ترافیک داده‌ها و … بستگی دارد که در ادامه به برخی از این موارد اشاره می‌شود. 

تعداد کاربران و نرم‌افزارهای مورد استفاده: اینترنت مورد استفاده برای سازمانی با تعداد کاربران هزار نفر با سازمانی ۱۰۰ نفره، متفاوت است. هر چه تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت بیشتر باشد، ظرفیت به کار گرفته شده برای اینترنت نیز باید افزایش یابد. 

ترافیک داده‌ها: فعالیت هر سازمان در تعیین و انتخاب ظرفیت اینترنت سازمانی‌اش تاثیرگذار است؛ به عنوان مثال سازمانی که داده‌های کلان و اطلاعات حساس مالی را پردازش می‌کند (مانند صندوق‌های سبدگردانی) با سازمانی که در صنعت بازاریابی و تبلیغات فعال است، اینترنت با حجم متفاوتی درخواست می‌کند. چرا که یک ثانیه قطعی و یا اختلال در هر کدام، می‌تواند درآمد و سود شرکت را تحت تاثیر قرار داده و حتی باعث کاهش شدید آن شود. 

نرخ رشد و توسعه سازمان: سازمان‌های در حال رشد (از نظر تعداد کارمندان و یا افزایش تعداد شعبات و حتی بزرگتر کردن دفتر شرکت) نیاز به افزایش ظرفیت اینترنت نیز احساس می‌شود.

 علاوه بر این، سازمان‌هایی که به دنبال گسترش فعالیت‌های دیجیتال یا توسعه محصولات و خدمات آنلاین هستند، به اینترنت با ظرفیت بالاتری نیاز خواهند داشت.
زمان‌های اوج ترافیک (Peak Hours): در برخی از ساعات روز، ترافیک اینترنتی ممکن است افزایش یابد، به ویژه در زمان‌هایی که کارمندان به طور همزمان وارد سیستم‌های سازمانی می‌شوند یا از منابع اینترنتی استفاده می‌کنند. بنابراین، ظرفیت اینترنت باید به‌گونه‌ای تنظیم شود که در این زمان‌ها دچار افت سرعت یا قطعی نشود.

جمع‌بندی

اینترنت سازمانی و به صورت کلی پهنای باندی که متناسب با نیاز کسب و کارها و سازمان‌ها طراحی شود، یکی از عوامل موفقیت آن‌ها در پایدار نگه داشتن وضعیت همچنین رسیدگی بهتر به درخواست‌های مشتریانشان است.
تک نت با ارائه سرویس پهنای باند به صورت اختصاصی، افراد و سازمان‌ها را در راه رسیدن به اهداف تجاری مانند افزایش فروش، سودآوری بیشتر و از همه مهمتر تبدیل شدنشان به بهترین و بزرگترین بازیگر صنعتی که در آن مشغول به فعالیت هستند، یاری می‌کند.
برای خرید و فعال‌سازی اینترنت سازمانی خود از تک نت، با ما در ارتباط باشید. 

انتهای رپرتاژ آگهی

  • یکشنبه/ ۹ دی ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1403100201038
  • خبرنگار :